Divljaci iz Zagreba ponovno osramotili klub "za koji žive" - 26.srpanj 2006
NAVIJAČI zagrebačkog Dinama huliganskim su ispadom na utakmici drugog pretkola Lige prvaka, u kojoj "Modri" gostuju kod litavskog prvaka Ekranasa, još jednom osramotili svoj klub, ali i grad iz kojeg dolaze.

Nedugo nakon početka utakmice, u 18. minuti susreta, Dinamovi su navijači još jednom pokazali koliko su daleko od kulture i civilizacije čijim bi dijelom, barem po uvriježenom mišljenju mnogih, trebali biti.

Da nije ni njezinim minimalnim dijelom Dinamova navijačka horda opetovano je pokazala paljenjem i bacanjem baklji u teren, utrčavanjem na teren, fizičkim obračunom s policajcima i zaštitarima, pri čemu je kapetan Dinama Zoran Mamić jednoga od navijača, koji je utrčao u teren, spasio od batina koje mu je namijenila litavska policija.

Pojedini članovi Bad Blue Boysa tako od danas tik do nemalog broja trofeja osvojenih u kategoriji navijačkih seljačina godine, ponosno mogu dodati još jedan, plus naslov prvaka u kategoriji prikaza hrvatskog naroda kao kolektiva sastavljenog od, po svemu sudeći, s osnovnim pravilima ponašanja neupoznatih divljačkih pojedinaca.

Isto tako, živahnim se Dinamovim navijačima mora priznati i vremenski period od čak 6 do 7 minuta, a tijekom kojega je upravo zahvaljujući njima (i samo njima) prekinuta utakmica. Nema što, pojedini su Dinamovi divljaci, pardon, navijači, još jednom dokazali da poanta "pravog navijanja" nije pružanje potpore igračima, nego čvrsto vezivanje istih za stup srama.