ULTIMATE FIGHT: COLEMAN NOVA "ŽRTVA" MIRKA FILIPOVIĆA
Najpoznatiji hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović ostvario je u japanskoj Saitami novu pobjedu u ultimate fightu. Popularni Cro Cop pobijedio je Amerikanca Marka Colemana nokautom u prvoj rundi.

U rasprodanoj Saitama Areni, u predgrađu Tokija, u kojoj se okupilo 46.000 gledatelja, 41-godišnji američki hrvač, unatoč dugogodišnjem iskustvu, nije mogao zaustaviti Mirka Filipovića, koji je u trećoj minuti s tri udarca lijevom rukom u glavu nokautirao Amerikanca. Filipovićeva pobjeda nije ni jednog trenutka dolazila u pitanje, jer Coleman nije uspio nametnuti svoj stil borbe na tlu.

Bila je to brza pobjeda Mirka Filipovića, koja nije mogla poslužiti kao provjera spremosti pred susret sa svjetkim prvakom u ultimate fightu Rusom Fedorom Emilianenkom, jer Amerikanac nije bio dostojan protivnik našem borcu.

Susret za svjetsku titulu s Fedorom bio je dogovoren za travanj, zatim za dva mjeseca kasnije, ali je sada zbog izbjegavanja Rusa i taj datum upitan. Zato je nakon proglašenja pobjednika Mirko Filipović poručio Fedoru da je on sljedeći protivnik kojeg očekuje u ringu.