Zoti e laft shnosh.
Kur nuk duhet mi harrue na keta trimat qe dhane jeten per nje kosove te lire dhe te pavarur.
Me gjakun e derdhon ata neve na dhan mundesin qe te kthehem cdo vite ne token tone pa pas frige.Ata na mundesoven qe te jem te lire.