Auf 50 Hektar Land, baute Sami Mehmeti, Kannabis an im Kosovo bei Mitrovica!

Original US-NATO Protektorat eben!


Mitrovice, Zbulohen 50 hektare toke e mbjelle me kanabis. Policia po punon per identifikimin e personit pergjegjes

Ora 17:25
Nga I.K


MITROVICE (22 Shtator) - 50 hektare tokë të mbjella me kanabis janë zbuluar nga polica në jug të Mitrovicës. Zëdhënësi i SHPK-s në këtë qytet, togeri Sami Mehmeti tha se kanibisi ishte mbjell mes bimëve të fasules dhe misrit. ”Pronari i tokës ku është kryer kultivimi i kanabisit jeton jashtë Kosovës, ndërsa policia po punon në identifikimin e personit që në mënyre ilegale ka kryer kultivimin’, tha zëdhënësi Mehmeti. Rrënjët e kanabisit do të asgjesohen më urdhër të prokurorit. (rtk/Balkanweb)
<< Kthehu mbrapa
Te gjit