BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Seite 39 von 665 ErsteErste ... 293536373839404142434989139539 ... LetzteLetzte
Ergebnis 381 bis 390 von 6642

Wirtschaft Griechenlands - Οικονομία της Ελλάδας - Economy of Greece

Erstellt von Dikefalos, 07.06.2011, 15:51 Uhr · 6.641 Antworten · 381.095 Aufrufe

 1. #381
  Avatar von hippokrates

  Registriert seit
  30.12.2005
  Beiträge
  13.211
  Εγκαινιάστηκε το νέο Πολυδύναμο Κέντρο της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ  Ένα πολυδύναμο Κέντρο Υπηρεσιών δημιούργησε ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στη Δυτική Θεσσαλονίκη (περιοχή Λαχαναγοράς), με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πελατών και ασφαλισμένων.

  Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο, που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εξοπλισμένο με τα τελειότερα μηχανήματα και περιλαμβάνει συνεργεία αποκατάστασης ζημιών σε κάθε είδος οχήματος, με φανοβαφεία και μηχανικούς.

  Το νέο πολυδύναμο Κέντρο του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναπτύσσεται σε 16.000 τετραγωνικά μέτρα και η επένδυσή του, που έγινε με ίδια Κεφάλαια, ξεπερνά τα 9 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώντας αρχικά 80 νέες θέσεις εργασίας, που σταδιακά θα ξεπεράσουν τις...100.

  Τα εγκαίνια του νέου πολυδύναμου Κέντρου του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ έγιναν το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Τα εγκαίνια και το κόψιμο της κορδέλας έγιναν από εκπροσώπους των πελατών και συνεργατών,
  παρουσία 1.200 παρευρεθέντων, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να μοιραστούν τη χαρά και την ικανοποίηση οι συντελεστές, που στηρίζουν χρόνια τώρα τις αναπτυξιακές προσπάθειες του Ομίλου.

  Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, Μελάς Γιαννιώτης, αναφέρθηκε στους στόχους και τις προοπτικές ανάπτυξης του Ομίλου, τονίζοντας ότι «συνεχίζουμε το επενδυτικό μας έργο με σταθερά βήματα, με γνώμονα το συμφέρον των μετόχων, των εργαζομένων και συνεργατών του Ομίλου.

  Επιλέξαμε να δημιουργήσουμε την επένδυση αυτή σε μία υποβαθμισμένη περιοχή, όπως είναι η Δυτική Θεσσαλονίκη, με σκοπό να προσφέρουμε εργασία σε 80 οικογένειες, αναλογιζόμενοι ότι έτσι θα προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα σε μία περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης. Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εδώ και τέσσερις δεκαετίες, διατηρεί και ενισχύει την κοινωνική του προσφορά, προσφέροντας εργασία σε 5.000 οικογένειες, σ’ όλη την χώρα».

  Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Κώστας Γιαννιώτης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πορεία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, που φέτος ξεπέρασε τους 700.000 πελάτες-ασφαλισμένους, τονίζοντας ότι η επένδυση του πολυδύναμου Κέντρου στη Δυτική Θεσσαλονίκη έχει πολλαπλούς στόχους, κυρίως να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε προσιτές τιμές, με άμεση εξυπηρέτηση.

  Όπως τόνισε, «η σταθερή πορεία του Ομίλου επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε την επένδυση αυτή, χωρίς καμία απολύτως δανειοδότηση. Και μάλιστα εν μέσω τεράστιας οικονομικής κρίσης, που αντιμετωπίζει η χώρα».

  Στους χώρους του πολυδύναμου Κέντρου, εκτός από τις τεχνικές υπηρεσίες, λειτουργούν τμήματα φωτοβολταϊκών για στέγες κατοικιών. Είναι μία νέα δραστηριότητα του Ομίλου. Επίσης λειτουργούν τμήματα παραγωγής και επεξεργασίας παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων, όπως άλευρα-ζυμαρικά, βότανα και αρωματικά φυτά, που διατίθενται στο εμπόριο. Χαρακτηριστικό είναι ότι για την παραγωγή των αλεύρων λειτουργούν παραδοσιακοί Πετρόμυλοι.

  Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν οι δήμαρχοι της περιοχής Ελευθερίου Κορδελιού, Στάθης Λαφαζανίδης και Αμπελοκήπων, Λάζαρος Κυρίζογλου.

  Συνεχίζοντας την ιστορική πολιτιστική παράδοση του Ομίλου, όπως από ιδρύσεως καθιέρωσε το δεκαεξάκτινο έμβλημα των Αρχαίων Μακεδόνων, το νέο συγκρότημα φέρει το όνομα του Μακεδόνα Βασιλιά, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.


  Η στιγμή της κοπής της κορδέλας. Από αριστερά πρoς τα δεξιά ο Πρόεδρος κ. Μελάς Γιαννιώτης, ο κ. Καραναστάσης ως ο παλαιότερος πελάτης, ο κ. Σαρασίδης ως ο παλαιότερος συνεργάτης και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Γιαννιώτης πλαισιωμένοι από τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Εταιριών του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.  Ιπποκράτης

 2. #382

  Registriert seit
  24.01.2011
  Beiträge
  126
  ja ihr könnt für die Chinesen dienen gehen muhahaa

 3. #383
  Avatar von -JD-

  Registriert seit
  19.10.2008
  Beiträge
  1.015
  Τι θα ζητήσει από την Κομισιόν ο Γερμανός "επίτροπος"
  Ράιχενμπαχ : Δώστε γρήγορα 15 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

  Την πρώτη του έκθεση για την ελληνική οικονομία παρουσιάζει την ερχόμενη εβδομάδα στο κολέγιο των επιτροπών στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής της ελληνικής ομάδας της Task force Χορστ Ραιχενμπαχ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema. gr η έκθεση θα εστιάζει σε τρία κυρίως σημεία:

  · Επενδύσεις. Θα τονίζεται ότι θα πρέπει άμεσα να τρέξουν οι επενδύσεις με κονδύλια μέσω των κοινοτικών ταμείων. Θα επισημαίνεται ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να έχει δοθεί το πράσινο φως από τις Βρυξέλλες για αύξηση της χρηματοδότησης της συμμετοχής της ΕΕ από το 80% που είναι σήμερα στο 95% (το υπόλοιπο 5% θα δινεται από τον ελληνικό κρατικό προϋπολογισμό).
  Το πόσο που θα ξεμπλοκαριστεί, ανέρχεται στα 15 δισ. ευρω. Ο κ. Ραϊχνεμπαχ θα εξηγεί ότι με δεδομένο ότι η Ελλάδα δεν έχει να «καταθέσει» την συμμετοχή της έχουν μπλοκάρει πάνω από 100 έργα μείζονος σημασίας.
  Επιπρόσθετα από το ποσό των 15 δισ. ευρω θα χρηματοδοτηθούν και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η χρηματοδότηση θα γίνει μέσω των ελληνικών τραπεζών με την εγγύηση της ΕΕ.

  · Δημόσια διοίκηση. Θα επισημαίνεται ότι ήδη η ομάδα του Ραιχενμπαχ (συνεπικουρούμενη και από μια 2η ομάδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου) βοηθάει στην βελτίωση των δομών της δημόσιας διοίκησης (εφορίες κλπ).

  · Σκουπίδια: Στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή την στιγμή δεκάδες παράνομες χωματερές και η χώρα μας πληρώνει πρόστιμα πολλών εκατομμυρίων ευρω τον χρόνο στις Βρυξέλλες. Η Ελλάδα έχει συμφωνήσει με την ΕΕ να κλείσουν όλες
  όσες είναι παράνομες μέσα σε έναν χρόνο. O κ. Ραιχνεμπαχ προτείνει να γίνει πλήρης αποκατάσταση των παλαιών (να κλείσουν και να δημιουργηθούν πάρκα) ενώ για τις νόμιμες θα επιλέγει το μοντέλο που έχουν διαφορές πόλεις
  της Βόρειας Ευρώπης (όπως στο Μαλμοε της Σουηδίας) όπου γίνεται εκμετάλλευση των σκουπιδιών (ανακύκλωση, παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κλπ). Απώτερος στόχος θα είναι από την εκμετάλλευση των σκουπιδιών να προέλθει κέρδος για την πολιτεία.
  Πρώτο ΘΕΜΑ online : Ράιχενμπαχ : Δώστε γρήγορα 15 δισ. ευρώ στην Ελλάδα - Οικονομία

 4. #384
  Avatar von -JD-

  Registriert seit
  19.10.2008
  Beiträge
  1.015
  Ράιχενμπαχ -> Ράιχεν - μαχ :d

 5. #385
  Avatar von Dikefalos

  Registriert seit
  10.10.2010
  Beiträge
  12.687
  Lete na doume geotripano se afth thn zoh?

  όμβα μεγατόνων: Ξεκινούν άμεσα οι γεωτρήσεις νότια της Κρήτης!

  16-11-2011 15:34:59
  171
  Γεωστρατηγική-ενεργειακή "βόμβα" μεγατόνων εξερράγη στην Βουλή πριν λίγα λεπτά, με τον βουλευτή της Ν.Δ. Πάνο Παναγιωτόπουλο να την "απασφαλίζει" και τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη να υπόσχεται ότι "σκάει" εντός των επόμενων ημερών: Ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός, ζήτησε από την κυβέρνηση "να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις νότια της Κρήτης, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, το κοίτασμα είναι μεγαλύτερο από αυτό του "Οικοπέδου 12" στην Κύπρο".
  Δηλαδή απαίτησε να μην περιοριστούμε στους διαγωνισμούς αλλά να προχωρήσουμε σε γεωτρήσεις άμεσα, ακολουθώντας την τακτική του αείμνηστου Εθνάρχη, προέδρου της Κύπρου,Τάσσου Παπαδόπουλου.
  Άμεση ήταν η απάντηση του παριστάμενου υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη (γιατί κάτι μας λέει ότι δεν ήταν τυχαία ούτε η ομιλία του Π.Παναγιωτόπουλου, ούτε η παρουσία του Γ.Μανιάτη, ο οποίος είπε ότι "Aναφορικά με αυτά που είπε στην ομιλία του ο Π.Παναγιωτόπουλος, έχω να πω ότι σε λίγες ημέρες νομίζω ότι θα έχουμε καλές ειδήσεις προς την κατεύθυνση αυτή". Στην συζήτηση παρενέβη και ο προεδρεύων της συνεδρίασης αντιπρόεδρος της Βουλής κ.Νιώτης, ο οποίος είπε ότι "Νομίζω προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η ομιλία του Γ.Παπανδρέου χθες".
  Το σημαίνουν όλα αυτά; Το defencenet.gr είχε αποκαλύψει ότι στην συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο στις 6΄Νοεμβρίου είχε τεθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τότε πρωθυπουργό το θέμα των πετρελαίων και ακριβώς για αυτό ήθελε να μην πηγαίναμε άμεσα σε εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου, όπως ζητούσε ο Α.Σαμαράς, αλλά να αναβληθού γιατί "Έχουμε το θέμα των πετρελαίων και του φυσικού αερίου να διαχειριστούμε".
  Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Κρήτης Α.Φώσκολο, η αξιολόγηση γεωλογικών, γεωχημικών και λοιπών γεωστοιχείων, μας υποδεικνύει την ύπαρξη μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.
  Οι πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι υπάρχει ... έξωθεν πίεση για "άμεση έναρξη γεωτρήσεων" και μάλιστα ήδη έχει βρεθεί και η εταιρεία που θα τις κάνει. Πιο απλά, μέχρι το καλοκαίρι η Ελλάδα "θα τρυπήσει" νότια της Κρήτης σε ένα κοίτασμα το οποίο δείχνει να είναι το τριπλάσιο εκείνου της Κύπρου. Με εγγυήσεις ασφάλειας να δίνονται τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και από την Γαλλία, που θέλουν πάση θυσία να προχωρήσει άμεσα το porject...

 6. #386
  Avatar von hippokrates

  Registriert seit
  30.12.2005
  Beiträge
  13.211
  Αν γίνει κάτι τέτοιο θα πάω ν΄ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι μου.  Ιπποκράτης

 7. #387
  Avatar von Dikefalos

  Registriert seit
  10.10.2010
  Beiträge
  12.687
  Zitat Zitat von hippokrates Beitrag anzeigen
  Αν γίνει κάτι τέτοιο θα πάω ν΄ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι μου.  Ιπποκράτης
  Ego tha paragilo kamia kamila

 8. #388
  Avatar von Zoran

  Registriert seit
  10.08.2011
  Beiträge
  27.867
  Griechische Bank unterschlägt 700 Millionen Euro

  Eine eher kleine griechische Bank mit weniger als 30 nationalen Filialen steht derzeit stark unter Beschuss: Wie die "Süddeutsche Zeitung" (SZ) berichtete, soll das Geldhaus Proton Hunderte Millionen Euro unterschlagen haben. Und das, obwohl das Kreditinstitut erst in den letzten Monaten mit enormen Finanzspritzen - unter anderem von der EU - vor der Pleite bewahrt wurde. Damit nicht genug: Ein Bombenanschlag soll dem Blatt zufolge mit den dubiosen Geschäften von Proton in Zusammenhang stehen.

  Griechische Bank unterschlägt 700 Millionen Euro

 9. #389
  Avatar von hippokrates

  Registriert seit
  30.12.2005
  Beiträge
  13.211
  Zitat Zitat von greekleon Beitrag anzeigen
  ego tha paragilo kamia kamila
  Άμα διαβάσεις νέα περί του θέματος, βάλτα αμέσως εδώ. Είμαι πολύ περίεργος τι θα κάνουν...  Ιπποκράτης

 10. #390

  Registriert seit
  20.07.2011
  Beiträge
  780
  edit

Ähnliche Themen

 1. Antworten: 319
  Letzter Beitrag: 13.06.2018, 16:50
 2. Antworten: 4398
  Letzter Beitrag: 12.06.2018, 10:28
 3. Antworten: 1129
  Letzter Beitrag: 12.06.2017, 20:07
 4. Antworten: 208
  Letzter Beitrag: 26.04.2017, 12:55
 5. Wirtschaft der Türkei - Türkiye Ekonomisi - Economy of Turkey
  Von Kelebek im Forum Die Wirtschaftskrise
  Antworten: 680
  Letzter Beitrag: 29.05.2011, 15:16