Der Junge kommt aus Livno und braucht Geld für eine Augen OP.


Poštovani, zovem se Seida Brkić, majka sam 2 sina , radim “ na crno“, bivša radnica livanjske „Modne odjeće“ bez uplaćenih doprinosa i prava na zdravstveno osiguranje. Muž također nezaposlen, radio u istoj firmi.

Jedan od mojih sinova Hasan Brkić, rođen 1986., osoba sa posebnim potrebama, zaostaje u psihičkom i fizičkom razvoju, ima gubi vid, dijagnosticirana mu je ablacija retine na oba oka. Zahvaljujući dobrim ljudima prikupljena su sredstva za operaciju u Briselu, 6.000 Eura. Međutim, na kontrolnom pregledu 28. 12. doktor je utvrdio da je došlo do ponove ablacije, te kazao kako tako nešto još nije vidio. Hitno se mora ponoviti operativni zahvat koji će biti kompliciraniji od prvog, ali i skuplji – 10.000 Eura.

Operacija će najvjerojatnije biti 5. siječnja, a za to vrijeme Hasan ne smije putovati avionom, moramo ostati u Briselu. Molim još jednom svoje sugrađane, poduzeća i institucije, ustanove, pomozite svojim prilozima da spasimo Hasanu vid. Mi novca nemamo, zahvaljujući dobrim ljudima iz veleposlanstva BiH smanjili smo troškove smještaja.
Iskreno Vas molim i nadam se da ćete razumjeti moju potrebu i pomoći uplatom određenog iznosa i olakšati nam situaciju u kojoj smo se našli. Očajna majka.SEIDA BRKIĆ
TRG DOMOVINSKOG RATA
LIVNO
HASAN BRKIĆ
RAIFFENSEN BANK
ŽIRO RAČUN BANKE
1610200000000098
Broj štednog računa
092049271-7