3 serbische terroristen im kosovo verhaftet ein weiterer ist auf der flucht
Erstellt von lulios, 13.06.2009, 16:09 Uhr · 77 Antworten · 6.659 Aufrufe
-
-

Zitat von
Illyrian-Boy
meine ich die spezialeinheit ich mein die polizei
die typen haben noch nicht mal nen schulabschluss da er ja so schwer zu kriegen ist in ks oder???? wenn du die frägst auf welchem kontinent wir leben sagen die keine ahnung
is wohl net nur im kosova schwer nen Schulabschluss zu bekommen
-

Zitat von
DerPate
Oj shqipe krysorja osht qe vllezerit ton i kan dal serbve ne prit dhe a osht aj njeri i drenices a i dugagjinit nuk osht problem krysorja shqiptar jan kan se na,qe kan jep gjak per ket koh qe na po e shimi lirin e kosoves
shqiperia nuk na ka ndimu me ushtrin e vete po na ka ndimu ne menyr politike me ameriken qe me derhy ne kosove per me zhduk serbet prej kosoves.
po de se t'ish perzi shqipnia n'qat koh ish perzi tani edhe rusia e tani ish bo shum luft e madhe,mir kan menu shqipnia respekt
-

Zitat von
Illyrian-Boy
alta was labberst du ohne diesen jashari würde die serbische flagge in kosovo stehen bist du blöd oder was
dem typen hat man seine fast seine ganze familie getötet 30 leute wie vielen andern auch und sonst nichts nur das er dann zum helden gekrönt wurde von der idioten regierung ist ja klar irgendeiner musste ja der held werden da ja haradinaj nichts gemacht hat und die anderen
was hat er denn gemacht ?????
PS: die nato hat uns befreit und nicht der tz das ich nicht lache der idot soll kosovo befreit haben ja klar und morgen kommt der weihnachtsman
Shoki, aj e ka nis luften, me Serbine, qe i ka dhunu, civilistat.
-
Sehr gute Ermittlungsarbeit der kosovo-albanischen Polizei !!
Illyrian-Boy, scheint ein sehr verdächtiger Fake zu sein, welcher Minderheit im Kosovo gehörst du an ? Ashkali, Roma, Goran, Serbe, Türke ?? 
Shqipëtaret kanë mësuar dhe janë berë politikana te fortë edhe 10 vjet valon flamuri kuq e zi ne Kosovë, momentalisht duhet me ja lëpi pak bythen evropes dhe amerikes
Ngadalë, ngadalë, o thi i egër se bëhët mirë 
Ne Dukagjin/Koshare kanë lufte vllëzer dhe motra prej krejt kosove se bashku per liri e jo për drenic apo dukagjin !! Vëtëm është e vërtët se djemt e Dukagjinit kanë qenë me te sukseshmit ne luften çlirimtare, tregojn faktet. Dukagjini, Drenica dhe Llapi janë të njohur për bujari dhe atdhetarizem.
Mos ma shaj bacën Adem se edhe armiku ka pas respekt prej ti ...
-

Zitat von
AulOn
Sehr gute Ermittlungsarbeit der kosovo-
albanischen Polizei !!
Illyrian-Boy, scheint ein sehr verdächtiger Fake zu sein, welcher Minderheit im Kosovo gehörst du an ? Ashkali, Roma, Goran, Serbe, Türke ??
Shqip
ëtaret kanë mësuar dhe janë berë politikana te fortë edhe 10 vjet valon flamuri kuq e zi ne Kosovë, momentalisht duhet me ja lëpi pak bythen evropes dhe amerikes
Ngadalë, ngadalë, o thi i eg
ër se b
ëh
ët mirë
Ne Dukagjin/Koshare kanë lufte vllëzer dhe motra prej krejt kosove se bashku per liri e jo për drenic apo dukagjin !! Vëtëm është e vërtët se djemt e Dukagjinit kanë qenë me te
sukseshmit ne luften çlirimtare, tregojn faktet. Dukagjini, Drenica dhe Llapi janë të njohur për bujari dhe atdhetarizem.
á esht Hamza aj qe po fol serbisht ne fund t videos? ake vazhdim te kesaj videos auLon?
-

Zitat von
dhjetshi
á esht Hamza aj qe po fol serbisht ne fund t videos?
Po, baca Hamëz ! Shumë burr i fort ka qënë !
-

Zitat von
AulOn
Po, baca Hamëz ! Shumë burr i fort ka qënë !
Ksi njeri nuk lind ma Nana! po vazhdim te kesaj videos ake?
-

Zitat von
AulOn
Sehr gute Ermittlungsarbeit der kosovo-
albanischen Polizei !!
Shqip
ëtaret kanë mësuar dhe janë berë politikana te fortë edhe 10 vjet valon flamuri kuq e zi ne Kosovë, momentalisht duhet me ja lëpi pak bythen evropes dhe amerikes
Ngadalë, ngadalë, o thi i eg
ër se b
ëh
ët mirë
Ne Dukagjin/Koshare kanë lufte vllëzer dhe motra prej krejt kosove se bashku per liri e jo për drenic apo dukagjin !! Vëtëm është e vërtët se djemt e Dukagjinit kanë qenë me te
sukseshmit ne luften çlirimtare, tregojn faktet. Dukagjini, Drenica dhe Llapi janë të njohur për bujari dhe atdhetarizem.
Der hat voll den coolen Akzent ^^ der Letzte .
-

Zitat von
dhjetshi
Ksi njeri nuk lind ma Nana! po vazhdim te kesaj videos ake?
Unë nuk kam, por që informatat nga krijuesi i videos ...
Orë historie në gjuhën serbe për mediat e Beligradit nga ana e Hamzë Jasharit pas sulmit të parë ndaj tyre më 22.01.1998. Filmi i plotë në serbisht në url: http://www.rts.rs//page/tv/sr/story/2... nga ku janë shkëputur sekuencat filmike, nga pjesa e parë, nga 3 gjithësej të dokumentarit më të gjatë të RTS-it në përkujtim të 10 vjetorit të bombardimeve të NATO-s. Fjalët janë të përkthyera me tekst në shqip për ata që nuk e kuptojnë këtë gjuhë.