BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Seite 1 von 21 1234511 ... LetzteLetzte
Ergebnis 1 bis 10 von 206

Bojkot Dino Merlina

Erstellt von Hrvat4you, 13.10.2009, 16:22 Uhr · 205 Antworten · 7.697 Aufrufe

 1. #1

  Registriert seit
  09.10.2009
  Beiträge
  302

  Bojkot Dino Merlina

  Hrvatska udruga navijača 'Skauti' Ljubuški poziva na bojkot koncerta Dine Merlina

  H
  rvatska udruga navijača''Skauti'' Ljubuški, te ostali istomišljenici, uputili su mail redakciji u kojem pozivaju na bojkot i otakzivanje koncerta Dine Merlina u ovom gradu. U pismu stoji: "Potaknuti novonastalom situacijom u Širokom Brijegu, te ponosom Hercegova roda, nećemo dopustiti da se održi ovaj provokativni koncert!

  Kako drugačije shvatiti ovakvu angažiranost od strane organizatora, koji se potrudio postaviti plakate u tjednu kada hrvatski narod ovoga ''ljupkog'' kraja odaje počast jednom od svojih najvećih sinova hrvatskog roda. Našem fra. Lovri Šitoviću(Ljubušaku), čovjeku koji je volio ovaj kraj i svoj hrvatski narod.

  U ime svih onih kojima je stalo do ponosa Hrvata u Bosni, tražimo otkazivanje ovog provokativnog događaja! U strahu od novih nereda, želimo upozoriti na moguće posljedice koje ovaj koncert za sobom vuče: mogući dolazak pripadnika navijačkih skupina, kao što su Horde zla, Red Army, Robijaši, Fanaticosi, koji prate Merlina na njegovim turnejama po Bosni.

  Velika većina njih je dokazala i pokazala što misle o nama Hrvatima, nama nasljednicima naših Zlatnih ljiljana od Kulina bana do predsjednika svih Hrvata, dr. Franje Tuđmana.

  Gospodin Marko Perković Thompson je prodao 11.000 ulaznica za svoj humanitarni koncert koji je trebao biti održan u Sarajevu. Thompsonov koncert je trebao pomoći mladima Bosne, Sarajeva, a pogotovo olakšati ovom napaćenom narodu. Taj je koncert otkazan i nije održan u tzv. multietničkom Sarajevu radi huškača protiv svetog hrvatskog naroda.

  Mislimo da je dosta ljubuške pasivnosti, tišine, te želimo dati do znanja svima onima koji misle da nas nema, da mogu kod nas i s nama raditi što ih volja, a sve na naš račun, neka svi znaju da smo mi mladi tu isto kao što su bili naši pradjedovi, djedovi, oci i kao što će biti naša djeca.

  Neki ljudi svojim aktivnostima i raznim provokacijama manipuliraju našom poviješću, što možemo vidjeti na raznim internetskim portalima i o čemu nam mogu posvjedočiti razne TV-emisije.

  Želimo poručiti i našim prijateljima muslimanima da ovo nije protiv njih već protiv onih koji su se umiješali i bez obzira na sve žele nametnuti svoje stavove koji
  su pogubni kako za jedne tako i za druge, a najviše dolaze od strane tzv.''muslimanskih intelektualaca'' kao što su : Mustafa Cerić, muftija mostarski Seid ef. Smajkić, ''akademik'' Muhamed Filipović...

  Zar je koncert Dine Merlina morao biti najavljen više od mjesec dana prije?! Opet se pitamo otkud tolika angažiranost od istog organizatora, koji je
  ugasio Ljubuško estradno ljeto svojim načinom rada i ostavio mlade, kao i ostala ''gospoda Ljubuškog'', na milost i nemilost ulice, bez bilo kakva sadržaja, bez budućnosti!?

  Isti organizator je i prije organizirao koncerte, a nije ih znao najaviti ni par dana prije početka samog koncerta. Kako shvatiti njegovu, mi osobno mislimo njihovu, angažiranost oko koncerta pod nazivom ''Ispočetka''?!

  ''Ispočetka'' je termin za što?!Što ta riječ treba značiti u tjednu i nakon otkrivanja spomenika sinu hrvatske majke - fra.Lovri Ljubušaku?

  Vjerujemo da organizator neće htjeti otkazati koncert, ali mi zato apeliramo na ljude koji za to imaju ovlasti da ih iskoriste i otkažu koncert, koji je i prijetnja narušavanju javnog reda i mira!

  Mi ovime nećemo stati, ustrajati ćemo u svome cilju, te ako organizator ne otkaže koncert, poduzet ćemo daljnje ''korake'' koji su već pripremljeni! Pozivamo sve Ljubuške udruge i ostale koji to žele da se oglase o svom stavu i svom viđenju oko ovog koncerta, te se nadamo još većoj podršci građana Ljubuškog koju i sada već imamo!", ističe se u mailu.

  http://www.bljesak.info/content/view/39899/155/

 2. #2
  Emir

 3. #3
  Esseker
  Dieser Hrvat4you ist entweder ein weiterer geistig-gestörter herceg-bosna-anhänger oder einfach nur ein fake von cigo...

 4. #4
  Avatar von Liiiila

  Registriert seit
  26.05.2009
  Beiträge
  747
  ich find Dino Merlin gut...

 5. #5
  Emir
  Zitat Zitat von Esseker Beitrag anzeigen
  Dieser Hrvat4you ist entweder ein weiterer geistig-gestörter herceg-bosna-anhänger oder einfach nur ein fake von cigo...
  Nein, das ist Baklava .. Wurde gebannt und nun als "Kroate" auf Mission

 6. #6
  Emir
  Zitat Zitat von Liiiila Beitrag anzeigen
  ich find Dino Merlin gut...
  ich auch ^^

 7. #7

  Registriert seit
  09.10.2009
  Beiträge
  110
  Haben ja tolle Argumente angeführt die gegen seinen Auftritt sprechen.

 8. #8
  Avatar von Cobra

  Registriert seit
  08.06.2009
  Beiträge
  64.849
  Der Mann macht gute Musik. Punkt!

 9. #9
  Kelebek
  Bojkot Thompson. Nicht Merlin, den Elton John des Balkans.

 10. #10
  Posavac
  verpiss dich hrvat4you

Seite 1 von 21 1234511 ... LetzteLetzte

Ähnliche Themen

 1. Bojkot “Future plus“
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 14.09.2009, 12:00
 2. Trajkovi?eva: Bojkot beskoristan
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 11.08.2009, 10:30
 3. LDP: Nehumano pozivati na bojkot
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 28.07.2009, 13:00
 4. Poziv na bojkot izbora
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 26.06.2009, 18:30