BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Seite 14 von 46 ErsteErste ... 410111213141516171824 ... LetzteLetzte
Ergebnis 131 bis 140 von 451

Ist Brüssel Griechenlands neuer Advokat?

Erstellt von Zoran, 14.10.2011, 15:30 Uhr · 450 Antworten · 19.419 Aufrufe

 1. #131
  Avatar von Heraclius

  Registriert seit
  01.01.2011
  Beiträge
  13.284
  Zitat Zitat von Гуштер Beitrag anzeigen
  Lustig, das Argument mit der Flagge nicht wahr du Knabenliebhaber.

  Hast du auch mal was neues zu bieten du Witzfigur?  Ist nicht meine Schuld wenn eure Fahne so aussieht wie die alte japanische Kriegsflagge. Da musst du schon den Herrn Architekten zur Rechenschaft ziehen der sie kopiert.. äh, entworfen hat. Hauptsache die Sonne von Vergina bleibt da wo sie hingehört - in Thessaloniki, Makedonien (Griechenland).

  Heraclius

 2. #132

  Registriert seit
  12.09.2009
  Beiträge
  9.978
  Zitat Zitat von Zoran Beitrag anzeigen
  ГР­ЦИ­ЈА НИ ГО ПРИЗНАВА ЈАЗИКОТ

  Ма­ке­дон­ски на Солунскиот аеродром

  На официјалниот сајт на Солунскиот аеродром "Македонија" може да се сур­фа на македонски јазик.


  Во делот од вебот за резервации на авиокарти Thessaloniki Airport | SKG Airport | Tickets | | | online, во изборот за приспособување на јазикот на веб страницата, меѓу 20-ина понудени јазици, стои и "македонски" (Macedonia).
  Ко­га ќе се избере нашиот јазик, целиот интерфејс преминува на ма­ке­дон­ска верзија. Сите опции и категории за пополнување при резервација на кар­ти­те се на македонски јазик со кирилско писмо.

  Не се работи за Гугл превод со мноштво јазички грешки, каков што може да се срет­не на многу Интернет сајтови туку за граматички точно средена стра­ни­ца - од изборот на дестинацијата, времето на летање, па сe до изборот на авиокомпанијата и бројот на патници. На македонски јазик со кирилско пис­мо се дури и деталните објаснувања кои сајтот им ги нуди на патниците што резервираат карти, како што се дали треба да се резервира карта за до­ен­че, што е доенче, кое е непридружувано лице.
  На сајтот на Солунскиот аеродром, кој е втор по големина и по промет во Гр­ци­ја, нема ниту фиромизирање.

  Ко­га се внесува дестинацијата до која летате, сајтот дава предлози за да не морате целосно да го впишувате името на градот или на државата до ко­ја сакате да патувате. Штом ќе почнете да пишувате Скопје или Охрид, се појавува предлог дестинација SKP Skopje, Macedonia или OHD, Ohrid, Macedonia. Доколку, пак, во полето за дестинација почнете да пишувате Macedonia, не се појавува ФИРОМ или само Скопје туку Skopje, Macedonia. (Е.З.)  Ма­ке­дон­Ñ�ки на СолунÑ�киот аеродром
  Was ist das für ein Bild immer und immer wieder?

  Thessaloniki Airport? Warum zeigst Du das, was bedeutet das?

 3. #133
  Yunan
  Zitat Zitat von Zoran Beitrag anzeigen
  ГР­ЦИ­ЈА НИ ГО ПРИЗНАВА ЈАЗИКОТ

  Ма­ке­дон­ски на Солунскиот аеродром

  На официјалниот сајт на Солунскиот аеродром "Македонија" може да се сур­фа на македонски јазик.


  Во делот од вебот за резервации на авиокарти Thessaloniki Airport | SKG Airport | Tickets | | | online, во изборот за приспособување на јазикот на веб страницата, меѓу 20-ина понудени јазици, стои и "македонски" (Macedonia).
  Ко­га ќе се избере нашиот јазик, целиот интерфејс преминува на ма­ке­дон­ска верзија. Сите опции и категории за пополнување при резервација на кар­ти­те се на македонски јазик со кирилско писмо.

  Не се работи за Гугл превод со мноштво јазички грешки, каков што може да се срет­не на многу Интернет сајтови туку за граматички точно средена стра­ни­ца - од изборот на дестинацијата, времето на летање, па сe до изборот на авиокомпанијата и бројот на патници. На македонски јазик со кирилско пис­мо се дури и деталните објаснувања кои сајтот им ги нуди на патниците што резервираат карти, како што се дали треба да се резервира карта за до­ен­че, што е доенче, кое е непридружувано лице.
  На сајтот на Солунскиот аеродром, кој е втор по големина и по промет во Гр­ци­ја, нема ниту фиромизирање.

  Ко­га се внесува дестинацијата до која летате, сајтот дава предлози за да не морате целосно да го впишувате името на градот или на државата до ко­ја сакате да патувате. Штом ќе почнете да пишувате Скопје или Охрид, се појавува предлог дестинација SKP Skopje, Macedonia или OHD, Ohrid, Macedonia. Доколку, пак, во полето за дестинација почнете да пишувате Macedonia, не се појавува ФИРОМ или само Скопје туку Skopje, Macedonia. (Е.З.)  Ма­ке­дон­ски на Солунскиот аеродром

  Hahaha, so geil wie er sich was darauf einbildet.

 4. #134
  Avatar von Zoran

  Registriert seit
  10.08.2011
  Beiträge
  27.867
  Zitat Zitat von NickTheGreat Beitrag anzeigen
  Was ist das für ein Bild immer und immer wieder?

  Thessaloniki Airport? Warum zeigst Du das, was bedeutet das?
  Google Translate

 5. #135
  Avatar von H3llas

  Registriert seit
  18.04.2010
  Beiträge
  16.951
  Zitat Zitat von Zoran Beitrag anzeigen
  ГР­ЦИ­ЈА НИ ГО ПРИЗНАВА ЈАЗИКОТ

  Ма­ке­дон­ски на Солунскиот аеродром

  На официјалниот сајт на Солунскиот аеродром "Македонија" може да се сур­фа на македонски јазик.


  Во делот од вебот за резервации на авиокарти Thessaloniki Airport | SKG Airport | Tickets | | | online, во изборот за приспособување на јазикот на веб страницата, меѓу 20-ина понудени јазици, стои и "македонски" (Macedonia).
  Ко­га ќе се избере нашиот јазик, целиот интерфејс преминува на ма­ке­дон­ска верзија. Сите опции и категории за пополнување при резервација на кар­ти­те се на македонски јазик со кирилско писмо.

  Не се работи за Гугл превод со мноштво јазички грешки, каков што може да се срет­не на многу Интернет сајтови туку за граматички точно средена стра­ни­ца - од изборот на дестинацијата, времето на летање, па сe до изборот на авиокомпанијата и бројот на патници. На македонски јазик со кирилско пис­мо се дури и деталните објаснувања кои сајтот им ги нуди на патниците што резервираат карти, како што се дали треба да се резервира карта за до­ен­че, што е доенче, кое е непридружувано лице.
  На сајтот на Солунскиот аеродром, кој е втор по големина и по промет во Гр­ци­ја, нема ниту фиромизирање.

  Ко­га се внесува дестинацијата до која летате, сајтот дава предлози за да не морате целосно да го впишувате името на градот или на државата до ко­ја сакате да патувате. Штом ќе почнете да пишувате Скопје или Охрид, се појавува предлог дестинација SKP Skopje, Macedonia или OHD, Ohrid, Macedonia. Доколку, пак, во полето за дестинација почнете да пишувате Macedonia, не се појавува ФИРОМ или само Скопје туку Skopje, Macedonia. (Е.З.)  Ма­ке­дон­�ки на Солун�киот аеродром


  zu blöd nur das kein flughafen der welt online tickets verkauft, und zugleich ist das nicht die offizielle site.

  email adressen die mit otenet..am ende sind zeigt das es um ein fake site handelt haben bestimmt deine landleute entworfen..hier ist die original site des flughafens MACEDONIA
  nichts für ungut kleiner..

  Thessaloniki Airport Makedonia (SKG)

 6. #136

  Registriert seit
  12.09.2009
  Beiträge
  9.978
  Zitat Zitat von H3llas Beitrag anzeigen
  zu blöd nur das kein flughafen der welt online tickets verkauft, und zugleich ist das nicht die offizielle site.

  email adressen die mit otenet..am ende sind zeigt das es um ein fake site handelt haben bestimmt deine landleute entworfen..hier ist die original site des flughafens MACEDONIA
  nichts für ungut kleiner..

  Thessaloniki Airport Makedonia (SKG)

  Dumm, dümmer, Fyromer, Mensch, gibt es eine Steigerung?

 7. #137
  Avatar von Гуштер

  Registriert seit
  07.06.2010
  Beiträge
  16.447
  Zitat Zitat von Heraclius Beitrag anzeigen
  Ist nicht meine Schuld wenn eure Fahne so aussieht wie die alte japanische Kriegsflagge. Da musst du schon den Herrn Architekten zur Rechenschaft ziehen der sie kopiert.. äh, entworfen hat. Hauptsache die Sonne von Vergina bleibt da wo sie hingehört - in Thessaloniki, Makedonien (Griechenland).

  Heraclius
  Jaja, brabbel nur weiter und heul weiter rum.
  Solche wie du sind der grösste Witz überhaupt, hier gross rumscheissen und niveaulos provozieren aber heulen wenn irgendwelche Leute einen Gayreek nennen.

  Respekt wem Respekt gebührt, und dir gebührt bestimmt keiner antiker Scheisser

 8. #138

  Registriert seit
  12.09.2009
  Beiträge
  9.978
  Zitat Zitat von Гуштер Beitrag anzeigen
  Jaja, brabbel nur weiter und heul weiter rum.
  Solche wie du sind der grösste Witz überhaupt, hier gross rumscheissen und niveaulos provozieren aber heulen wenn irgendwelche Leute einen Gayreek nennen.

  Respekt wem Respekt gebührt, und dir gebührt bestimmt keiner antiker Scheisser
  Ich glaub ich hab mich in dich getäuscht, Heraclius war bis jetzt immer ein ruhiger User.

  Nehmen wir Gayreeks als Beispiel als Gayreek, ist es immer noch keine Verallgemeinerung?

  Ich bin der letzte der sich über das Wort Gayreeks beschwert, denn ich will auch verteilen.

  Ihn stört es aber...Du hast in diesen Thread verschissen Guster, von Anfang bis zum Ende..

 9. #139
  Avatar von Heraclius

  Registriert seit
  01.01.2011
  Beiträge
  13.284
  Zitat Zitat von Гуштер Beitrag anzeigen
  Jaja, brabbel nur weiter und heul weiter rum.
  Solche wie du sind der grösste Witz überhaupt, hier gross rumscheissen und niveaulos provozieren aber heulen wenn irgendwelche Leute einen Gayreek nennen.

  Respekt wem Respekt gebührt, und dir gebührt bestimmt keiner antiker Scheisser  Gleichfalls, du moderner Scheißer.

  Heraclius  PS: Solange ich dich kleinen fyromschen Hosenscheißer nerve, ist's mir eigentlich recht.

 10. #140
  Avatar von Zoran

  Registriert seit
  10.08.2011
  Beiträge
  27.867
  Zitat Zitat von NickTheGreat Beitrag anzeigen
  Ich glaub ich hab mich in dich getäuscht, Heraclius war bis jetzt immer ein ruhiger User.

  Nehmen wir Gayreeks als Beispiel als Gayreek, ist es immer noch keine Verallgemeinerung?

  Ich bin der letzte der sich über das Wort Gayreeks beschwert, denn ich will auch verteilen.

  Ihn stört es aber...Du hast in diesen Thread verschissen Guster, von Anfang bis zum Ende..


  Stimmt nicht, ich versuch euch im Grunde nie zu beleidigen, gelingt mir auch fast immer, trotz:

  Zitat Zitat von Heraclius Beitrag anzeigen
  Weißt du was? Fick dich ins Knie. Habe keine Lust um hier Zeit mit so Vollidioten wie du zu vertrödeln. Entweder wir diskutieren richtig, oder sonst lass es mich zu zitieren.

  Heraclius

Ähnliche Themen

 1. Ubijen advokat Tribunala UN
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 16.07.2010, 02:30
 2. Mladi?ev advokat ?eka krštenicu
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 09.06.2010, 16:00
 3. Advokat:Ne znamo gde je Vasiljkovi?
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 01.04.2010, 00:30
 4. Šari?ev advokat u pritvoru
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 11.02.2010, 12:30
 5. Advokat: Nepravilnosti u istrazi
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 16.10.2009, 13:30