BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Seite 3 von 3 ErsteErste 123
Ergebnis 21 bis 27 von 27

Djindjic-Ehefrau möchte Politik des ermordeten Premiers fort

Erstellt von jugo-jebe-dugo, 17.11.2006, 19:27 Uhr · 26 Antworten · 2.430 Aufrufe

 1. #21

  Registriert seit
  14.07.2004
  Beiträge
  9.454
  Zitat Zitat von Saborac
  Zitat Zitat von Metkovic
  Zitat Zitat von Saborac
  Zitat Zitat von Metkovic
  hat lange gedauert, bis du kapiert hast, dass Serbien mit Zoran heute Top da stehen würde....

  Schade um diesen Visionär....
  Wie würde euer NDHrvatska ohne Ustascha-Nachfahren in der Politik dastehen?
  so........?


  Tja mein kleienr chauvinistischer Ujo ... seid wann zeigt man bei euch im "Parlament" Hitlergruss?

  [video width=400 height=350:47da8faa8e]http://www.youtube.com/v/dUUaxjfmlgE[/video:47da8faa8e]


  Meinst Du nicht, dass bei solchen wahnsinnigen Ustaschas die Serben sich zuercht gewehrt haben? NDH-Zeit - na klingelts?
  nach dem Motto....Angriff ist die beste Verteidigung.....

  R.I.P
 2. #22
  Avatar von Lepoto

  Registriert seit
  15.02.2005
  Beiträge
  1.266
  Zitat Zitat von Metkovic
  Zitat Zitat von Lepoto
  Zitat Zitat von Metkovic
  hat lange gedauert, bis du kapiert hast, dass Serbien mit Zoran heute Top da stehen würde....

  Schade um diesen Visionär....
  klar, so top wie kroatien. bei euch ist der ausverkauf ja schon fast vollendet.
  das einzige was euch noch gehört bzw. bleibt sind eure ujo-slogans.
  jebi se u dupe konju jedan
  aha...na ja...Serbien kann nichts verkaufen....weder die Scherben...die durch eure Agressionen entstanden sind....noch eure PR Abteilung...nicht umsonst gilt.....ist der Ruf in Scherbien ruiniert....lebt es sich ganz ungeniert....

  Ps. die Albaner im Kosovo lachen jeden Tag über euch....

  junge, es geht hier um geld, also wirtschaft. wieso quatschtst du da mit?
  das einzige was in deinem hirn platz hat ist nationalistischer schrott!

  alleine deshalb interessiert es mich, im gegensatzt zu dir, einen feuchten dreck wer über wen lacht. erst recht, wenn es von einem ujo kommt der eh nur müll ablässt

 3. #23
  Avatar von Saborac

  Registriert seit
  18.11.2006
  Beiträge
  60
  Zitat Zitat von Metkovic
  nach dem Motto....Angriff ist die beste Verteidigung.....

  R.I.P
  Aus euren Kroaten-Mündern klingt das wie blanker Hohn und Spott ...

  [video width=400 height=350:2cfccb8559]http://www.youtube.com/v/WP-itSEHPPQ[/video:2cfccb8559]


  Eure "Verteidigung" kennt man nur zu gut ...

 4. #24
  Grasdackel
  Zitat Zitat von Metkovic
  Zitat Zitat von Saborac
  Zitat Zitat von Metkovic
  hat lange gedauert, bis du kapiert hast, dass Serbien mit Zoran heute Top da stehen würde....

  Schade um diesen Visionär....
  Wie würde euer NDHrvatska ohne Ustascha-Nachfahren in der Politik dastehen?
  so........?

  Ja, genau so.

  Hvala Franji da je to sprijecijo

 5. #25
  Lucky Luke
  Zitat Zitat von Nedd
  "Frauen gehören nicht in die Politik!" -meine Meinung dazu.
  Und wieso?

 6. #26
  Avatar von Venom

  Registriert seit
  07.03.2006
  Beiträge
  200
  ĐINĐIĆ DVESTA MILIONA MARAKA STAVLjA U SVOJ DžEP

  Republički premijer Zoran Đinđić najtešnje je povezan sa "surčinskim mafijaškim klanom". Na to je ukazao i bivši pripadnik SDB Momir Gavrilović, ali je ubrzo posle posete kabinetu saveznog predsednika bio likvidiran. Gavrilović je tada rekao da su određeni ljudi sumnjivih biografija iz Surčina uvezli građevinske mašine bez plaćanja carine. Radi se o mašinama za asfaltiranje, koje su na kredit kupljene u Nemačkoj, i trenutno su angažovane na poslovima u Srbiji (pre svega, na popravci kolovoza na Ibarskoj magistrali i autoputu Beograd-Niš).

  Taj posao, koji se finansira sredstvima iz strane pomoći, a realizuje se preko ministarstva saobraćaja, na čijem čelu je članica DS Marija Vukosavljević Rašeta, Đinđiću i njegovim kompanjonima treba da donese čistu zaradu od oko dve stotine miliona maraka.

  Svi ovi poslovi odvijaju se i preko Dragana Markovića, Đinđićevog kuma i vlasnika firme "Krmivo-produkt" iz Surčina.


  KONGRES DEMOKRATSKE STRANKE KOŠTAO PREKO 400 HILjADA MARAKA

  Stotine policajaca, pojačani obezbeđenjem Skupštine Srbije, 5. i 6. oktobra, obezbeđivali su partijski skup Demokratske stranke u beogradskom Centru "Sava". Tako je Demokratska stranka nastavila praksu svojih prethodnika iz SPS-a i JUL-a, iako građani Srbije plaćaju policiju da bi štitila njihove živote, lična i imovinska prava, a ne da bi čuvala funkcionere DS od naroda.
  Dvodnevnom kongresu Demokratske stranke prisustvovale su desetine gostiju socijalističke orijentacije iz inostranstva, i oko tri hiljade delegata, kojima je DS platila put, prenoćište i hranu. Kompletni troškovi organizovanja ovakvog skupa premašili su četiri stotine hiljada maraka.

  A zna se i ko je to platio!


  VISOKI FUNKCIONERI DOS-a JOVANOVIĆ, POPOVIĆ, PEŠIĆ, VESELINOV I BASARA UZIMAJU DROGU

  Đinđićevi najbliži saradnici, visoki funkcioneri DS Čedomir Jovanović i Srđa Popović poznati su javnosti kao redovni uživaoci marihuane i kokaina. Kod Srđe Popovića policija je u automobilu marke "mercedes" marta 1998. godine pronašla 20 grama opojne droge. Popović, kako kažu njegovi školski drugovi, drogu koristi od 17 godine. Popović, koji je trenutno savetnik premijera za zaštitu životne sredine, živi vrlo nezdravo, jer konzumira opijate u kafićima u Palmotićevoj ulici, ispod Skupštine Jugoslavije. Čedomir Jovanović takođe redovno uzima droge, a zbog predoziranja je više puta bio dovožen u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije. Poslednji put to se dogodilo 9. oktobra, oko dva časa i četrdeset pet minuta ujutro, što nam je potvrdilo više lekara i medicinskog osoblja ove zdravstvene ustanove.

  Prema pouzdanim informacijama, marihuanu koriste Dragan Veselinov, republički ministar za poljoprivredu, i Vesna Pešić, ambasador naše zemlje u Meksiku. Oni su, prema izjavama očevidaca, pušili džoint i prilikom jednog službenog putovanja u Amsterdam. I Svetislav Basara, novopostavljeni ambasador naše zemlje na Kipru i funkcioner Demohrišćanske stranke Srbije, notorni je narkoman, što potvrđuju svi njegovi prijatelji i poznanici iz Užica i Beograda.


  GORAN VESIĆ OSUĐEN NA DVE I PO GODINE ZATVORA

  Malo je poznato da je Goran Vesić, savetnik saveznog ministra za unutrašnje poslove Zorana Živkovića, presudom Vojnog suda iz Užica, iz maja 1999. pravosnažno osuđen na dve i po godine zatvora, zbog odbijanja da se odazove na vojni poziv, koji mu je uručen marta iste godine. Vesić je, izbegavajući patriotsku obavezu, kada je zemlja bila bombardovana, pobegao u Crnu Goru. U podgoričkom hotelu "Crna Gora" koristio je luksuzni apartman, čiji dnevni najam košta 300 maraka. Vesić je u glavnom gradu Crne Gore osnovao i firmu za uvoz i izvoz, a u Srbiju se vratio posle petog oktobra pravo na savetničko mesto u policiji, iako je jedino njegovo prethodno iskustvo sa policijom bilo vezano za izbegavanje organa gonjenja.


  ĐINĐIĆ "POŠTENO" ZARADIO ZA STAN I DVE VILE

  Zoran Đinđić ima samo dve i po godine radnog staža. Međutim, on je na veoma čudne načine dolazio do novca. Njega je godinama finansirao Miodrag Kostić Kole, biznismen iz Novog Sada, vlasnik preduzeća "MK" i direktor Demokratske stranke. Prema sopstvenom priznanju, Kostić je Demokratskoj stranci svakoga meseca davao pedeset hiljada maraka. Kostić je u proleće 2001. bio glavni protagonista afere sa utajom milionskog iznosa poreza, na šta je ukazao Narodni pokret "Otpor". Kostić, koji je i vlasnik fudbalskog kluba "Vojvodina", sredinom oktobra pretio je Miroslavu Vislavskom, bivšem predsedniku novosadskog fudbalskog prvoligaša, da će ga proterati iz Novog Sada, da će mu polomiti sve kosti, da će ga strpati u zatvor i ubiti. "Demokratski", nema šta.

  Zoran Đinđić je vlasnik stana od 150 kvadrata na Studentskom trgu broj 8 u Beogradu. Taj stan je, prema svedočenju bivšeg visokog funkcionera Demokratske stranke, kupio za 150 hiljada dolara, novcem koji je prisvojio od američke pomoći za DS 1990. godine. Đinđić poseduje i vile na Senjaku, u Driničkoj broj 1, i u Novim Banovcima, ulica Beogradska 50. Podgorički dnevni list "Dan" piše da Đinđićeva vila na Senjaku izgrađena za samo dva meseca, da je odlikuje holivudski glamur i da u potpunosti baca u zasenak eksterijer elitnog beogradskog naselja. Podgorički list ističe da samo ograda oko kuće na Senjaku, izrađena od najboljeg švedskog čelika, visine oko tri metra, sa brojnim ukrasima, košta nekoliko stotina hiljada maraka.

  Prema pouzdanom izvoru iz Vlade Srbije, Zoran Đinđić poseduje akcije u firmi "Koka-kola", a vlasnik je i jednog preduzeća u mađarskom gradu Kečkemetu.

  SKANDAL U SKUPŠTINI GRADA NA PRIJEMU POVODOM OTVARANjA AUSTRIJSKE BANKE

  Na nedavnom prijemu u Skupštini grada, organizovanom povodom početka rada u našoj zemlji "Rajfhajzen banke", kojem je prisustvovao i austrijski premijer Volfgang Šisel, dogodio se skandal jer je na govornici, sa koje su se obraćali domaćini i gosti, bio žuto-plavi amblem Demokratske stranke.

  Zbog toga su, veoma ogorčeni, prijem napustili svi gradski funkcioneri, članovi Demokratske stranke Srbije.

  VLASNIK CEPTERA ODREKAO SE SRPSKOG IMENA TOKOM NATO BOMBARDOVANjA

  Vlasnik kompanije "Cepter" Milan Janković, prijatelj i finansijer Zorana Đinđića, promenio je svoje srpsko i ime i prezime u toku NATO bombardovanja naše zemlje, 8. juna 1999. godine, na osnovu rešenja Odeljenja za upravu beogradske opštine Stari grad, VI-01 br. 201-29/99.

  Prema tom rešenju, u čiji posed je došla "Srpska reč", Milan Janković se odlučio za lično ime Philip Zepter, navodno, iz "poslovnih razloga". Zanimljivo je da je Janković kao svoju adresu u Beogradu naveo Studentski trg broj 8, odnosno istu adresu na kojoj stanuje i republički premijer Zoran Đinđić.
  Janković je, inače, rođen 23. novembra 1950. u Velikom Gradištu, od oca Milisava i majke Nade, a sa Madlenom Horvat je zaključio brak 21. februara 1976. u Bosanskoj Dubici.
  Philip Zepter sada živi u Monaku i prijavljen je na adresi Bulevard Louis II, broj 15.

  DEMOHRIŠĆANI RADE ONO ŠTO NISU NI SOCIJALISTI I JULOVCI

  Vladan Batić je pučem preuzeo fudbalski klub "Radnički" iz Obrenovca i na njegovo čelo je postavio stranačke funkcionere Aleksandra Stefanovića, bivšeg generalnog sekretara SRS, i Jovana Šurbatovića, gradskog ministra za sport. Srpskoligaš "Radnički" je stekao drugoligaški status tako što je došlo da spajanja sa klubom MUP-a "Milicionerom", koji su sponzorisali Vlajko Stojiljković, Mihalj Kertes, Ljubomir Mihajlović i Hadži Dragan Antić. Demohrišćani su odmah promenili boju kluba, koja je od crvene postala bordo, sa žutom bordurom, čime su fudbaleri obučeni u zastavu DHSS. U ovu boju je ofarban i stadion "Radničkog". Batić je priznao da je jedan od sponzora kluba fabrika "Toza Marković" iz Kikinde, čiji je direktor Dmitar Šegrt, donedavni funkcioner SPS-a.

  Visoki funkcioneri Demohrišćanske stranke Srbije Živojin Stjepić, Dejan Draganić i Dragoljub Novaković, zajedno sa funkcionerima Skupštine Ub iz redova ove stranke, uručili su komplete dresova, na kojima se nalazi amblem DHSS-a velikih dimenzija, fudbalskim klubovima "Radnik" iz Uba i "Sloga" iz sela Lončanika. To, prema rečima sportskih radnika iz Tamnave, nikada nisu radili čak ni SPS i JUL.

  Prilikom promocije ovih dresova na utakmici Kupa Jugoslavije, veliki broj ljubitelja fudbala osudio je ovaj gest političke zloupotrebe sporta, a puno gledalaca je u znak revolta napustilo stadion.  VELIMIR ILIĆ ZABRANIO ULAZAK U OPŠTINU NAČELNIKU MORAVIČKOG OKRUGA I PORUČIO ĐINĐIĆU DA GA NE INTERESUJU ODLUKE VLADE

  Kako saznaje "Srpska reč", na poslednjoj sednici Skupštine opštine Čačak došlo je do žestokog obračuna između najviših funkcionera Nove Srbije i Demokratske stranke. Funkcioner Demokratske stranke Slobodan Đukić, koji je odnedavno načelnik Moravičkog okruga, optužio je predsednika Skupštine opštine Čačak Velimira Ilića za "autokratsko i lidersko ponašanje", na šta je Ilić uzvratio pretnjom da će mu zabraniti ulazak u zgradu opštine. Đukić, koji je donedavno obavljao funkciju potpredsednika SO Čačak, istakao je da se Ilić ponaša "autokratski, uz galamu, psovke, pogrdne reči i vređanje saradnika".

  Gradonačelnik Čačka Velimir Ilić je na istoj sednici rekao da je Đukićevo izlaganje bilo "mizerno, primitivno i odvratno" i da je on "zlo za Čačak". Ilić je dodao: "Kada neko odlazi sa toliko mržnje iz opštine, ja ću mu zabraniti ulazak. Ti iz republike me nikada nisu interesovali, Đukić nije moj načelnik i sa mnom neće imati kontakt, a u Čačku će biti načelnik onaj koga mi budemo odredili i to je poruka njegovom šefu Demokratske stranke".  DHSS - DOSOVSKI JUL

  Demohrišćanska stranka Srbije Vladana Batića postala je dosovski JUL. Stranka bez ikakvog uticaja među građanima Srbije, prigrabila je ogroman komad vlasti i uticaja, što, naravno, donosi i velike pare. Članovi ove stranke, koja prema svim anketama na izborima ne bi dobila ni jedan posto glasova, nalaze se na čelnim funkcijama u veoma značajnim preduzećima i udruženjima, kao što su: Telekom Srbije, direktor je Draško Petrović, Privredna komora Srbije, predsednik je Rade Veselinović, spoljnotrgovinsko preduzeće Geneks, predsednik Upravnog odbora je Miodrag Miki Savićević, farmaceutska industrija Galenika, kragujevačka Crvena zastava, generalni direktor je Gvozden Jovanović, a Vladan Batić i Miodrag Savićević su članovi Upravnog odbora, trgovinsko preduzeće Beteks, direktor je Zdravko Krstić, i Rudarsko-topioničarski basen u Majdanpeku, u kojem, takođe, čelna mesta zauzimaju funkcioneri Demohrišćanske stranke Srbije.  BILjANA KAJGANIĆ IZBAČENA IZ SAVEZNOG MINISTARSTVA POLICIJE

  Kako saznajemo, Biljana Kajganić je nedavno smenjena sa funkcije sekretara Saveznog ministarstva unutrašnjih poslova i predsednika Upravnog odbora Lutrijske organizacije Srbije. Kajganićeva je pre dve godine smenjena i sa mesta sekretara Skupštine grada Beograda, posle čega je postala veoma bliska sa Zoranom Đinđićem i Demokratskom strankom, koja ju je koristila u kampanji protiv Srpskog pokreta obnove. Do razlaza Demokratske stranke i Biljane Kajganić došlo je jer savezni ministar policije Zoran Živković nije dozvolio da se ona meša u kadrovsku politiku ministarstva. Komentar Kajganićeve posle izbacivanja sa svih funkcija bio je: "DOS je stvarno najgori."  DIREKTORKA GRADSKIH PIJACA SA SINOM I SAVETNIKOM O TROŠKU PREDUZEĆA 12 DANA BORAVILA U JUŽNOJ AFRICI

  Direktorica beogradskog JKP "Gradske pijace" Gordana Matijašević, inače član Demokratske stranke Srbije, boravila je 12 dana na službenom putu u Južnoafričkoj Republici. Matijaševićeva je na ovom putu, plaćenom sredstvima preduzeća, boravila sa sinom i savetnikom. Ako se zna da jedna avionska karta do Južnoafričke Republike košta hiljadu američkih dolara i da dan boravka u toj zemlji staje oko trista dolara, jasno je da je ova turistička ekspedicija kasu gradskog preduzeća "olakšala" za oko deset hiljada dolara.  ČEDOMIR JOVANOVIĆ OTVORIO SUPERMODERNU PEKARU NA DORĆOLU

  Čedomir Jovanović, potpredsednik Demokratske stranke i predsednik poslaničke grupe onoga što je preostalo od DOS-a u Skupštini Srbije, od pre tri meseca vlasnik je pekare "Europan" u Beogradu, koja se nalazi na uglu ulica Francuske i Cara Dušana. Pekara je supermoderno opremljena i radi non-stop, donoseći svom vlasniku ogroman prihod.

  Mora se postaviti logično pitanje, otkud Jovanoviću stotinak hiljada maraka da uloži u otvaranje ovog lokala, kada se zna da nema dana radnog staža, jer je nikada nigde nije bio zaposlen?  BATIĆ SE U BUDIMPEŠTI TAJNO SASTAO SA STANKOM SUBOTIĆEM CANETOM

  Vladan Batić je, prema pisanju nedeljnika "Nacional", krajem avgusta putovao u Budimpeštu da se sastane sa Stankom Subotićem Canetom, najvećim mafijaškim bosom na Balkanu. Batić je navodno išao u glavni grad Mađarske da bi gledao trku "formule jedan", ali je pravi razlog njegovog boravka bio razgovor sa Subotićem, koji u ime Vlade Srbije pregovara sa stranim partnerima o izgradnji fabrike cigareta. Vlada Srbije namerava da napravi fabriku duvana u Kragujevcu, i na taj način pomogne Subotiću da "opere" oko 150 miliona dolara zarađenih švercom cigareta u prethodnih deset godina. Indikativno je da je Batić izjavio kako je najveći gubitnik u "aferi Gavrilović" Vojislav Koštunica, te da je istog dana vršilac dužnosti javnog tužioca Srbije Dragomir Nedić, koji je pod Batićevim uticajem, rekao kako nema indicija o postojanju sprege vlasti i organizovanog kriminala. Pošto se ministar pravde inkognito sastaje sa glavnim mafijaškim bosom, zaista je čudno što glavni funkcioneri pravosuđa izjavljuju kako veza vlasti i mafije ne postoji.  POTPREDSEDNIK GRADSKE VLADE SINDIKATIMA ZAPRETIO POLICIJSKOM SILOM

  Uoči najavljenog štrajka sindikata zbog najavljenog usvajanja Zakona o radu, čelni ljudi Skupštine grada iz Demokratske stranke, formirali su krizni štab koji je 16. oktobra zasedao do tri časa ujutru. Aleksandar Spasić, potpredsednik Gradske vlade, zapretio je predstavnicima sindikata gradskih komunalnih preduzeća da će na njih "poslati policiju, uz primenu sile", ako stupe u štrajk koji je organizovao Samostalni sindikat Srbije".  DINKIĆ ZAPOSLIO DVADESET HOSTESA U NARODNOJ BANCI

  Mlađan Dinkić, mlađani guverner Narodne banke Jugoslavije zaposlio je pre nekoliko sedmica dvadesetak devojaka atraktivnog izgleda da rade u mini haljinama kao hostese u prostorijama centralne banke. Ova odluka je u suprotnosti sa javno proklamovanom odlukom guvernera o smanjenju broja zaposlenih i merama štednje, ako se ne računa da mini suknje štede platno.

  Dinkići su postali prava porodična manufaktura. Majka guvernera Mlađana Mirosinka Dinkić je šef odeljenja za socijalnu politiku Instituta G 17, u kojem je vrlo aktivan i njen sin. Šef Dinkićevog kabineta je supruga potpredsednika Savezne vlade Miroljuba Labusa, dok je Dinkićeva supruga Tatjana Kozomara, na istoj funkciji u Labusovom kabinetu.  ĐINĐIĆ - KRADLjIVAC, MARKSISTIČKI FILOZOF I ŽIGOLO

  Dok je bio student na beogradskom Filozofskom fakultetu, Zoran Đinđić je više puta prekršajno i krivično odgovarao zbog krađe skupih kožnih jakni i vrednih inostranih knjiga. Zbog toga je bio u zatvoru, a ne zbog političkih aktivnosti. Diplomirao je na Grupi za filozofiju Filozofskog fakulteta u Beogradu 1974. Od 1977. do 1990. boravio je u Nemačkoj, gde je doktorirao na univerzitetu u malom gradu Konstancu, kod profesora Jirgena Habermasa, filozofa marksističkog usmerenja, na temu "Problemi utemeljenja marksističke teorije društva". U Nemačkoj je Đinđić dolazio do novca, tako što je živeo sa starijim, bogatim ženama.  GRADSKI FUNKCIONER PRETUKAO BESPOMOĆNU ŽENU

  Tihomir Milošević, savetnik gradonačelnice Beograda i gradski sekretar za socijalnu i dečju zaštitu, pretukao je jednu sugrađanku, inače svoju komšinicu. Pretučena žena, sa vidljivim teškim telesnim povredama, rasekotinama i podlivima, došla je 17. oktobra u zgradu Starog dvora, da se gradonačelnici žali na postupak gradskog funkcionera Miloševića, ali je Hrustanovićeva odbila da je primi i sasluša njene žalbe.  ĐINĐIĆ ATEISTA SPREČAVA POVRATAK VERONAUKE

  Đinđić se u leksikonu "Ko je ko u Srbiji", koji je objavljen 1991, na 110. strani, deklarisao kao ateista.

  Zato se republički premijer javno zalaže za povratak veronauke, a istovremeno preko ministra prosvete, i od njega postavljenih direktora, sve čini da spreči decu da u srpskim školama pohađaju časove veronauke. Đinđić se iz marketinških razloga postavio i za šefa konzorcijuma koji bi trebalo da gradi hram Svetog Save na Vračaru, ali će i taj posao opstruirati, jer je neverujući.  POLICIJA TUČE GLADNE RADNIKE, A PREMIJER SE UZ PESMU, IGRU I ALKOHOL DO SITNIH SATI PROVODI U DISKOTECI  Republički premijer Zoran Đinđić, sa suprugom Ružicom i ministrom za kulturu Branislav Lečićem, viđen je u nedelju 21. oktobra u poznatom beogradskom noćnom klubu "Zvezda".

  Bračni par Đinđić i njihov prijatelj Lečić došli su u pratnji desetak telohranitelja. Prisutni kažu da je ministar kulture neumorno igrao na podijumu u ritmu tehno muzike, i da je bio u vidno alkoholisanom stanju. Premijer, njegova supruga i ministar Lečić napustili su "Zvezdu" oko četiri časa ujutro.

  Dok statistika kaže da je proizvodnja u zemlji za deset posto manja nego prošle godine, da je prosečna plata dvesta maraka, a potrošačka korpa dva puta više, da su cene hrane i računi za struju, telefon i komunalne usluge uvećani za četiri stotine posto, i dok policija tuče gladne radnice i radnike koji protestuju zbog najavljenog usvajanja zakona koji će ih dovesti u ropski položaj, premijer se do sitnih sati uz pesmu, igru i alkohol provodi u diskoteci.  RUŽICA ĐINĐIĆ KAO MIRA MARKOVIĆ

  Nenad Čanak je 18. oktobra bio gost novosadske televizije "Mot", i na pitanje: "Koja je razlika između Miloševića i Đinđića?", odgovorio je: "Pa, Đinđić ima lepšu ženu." Nesumnjivo je da je Ružica Đinđić lepša od Mirjane Marković, zbog mnogih svojih postupaka sve više liči na Mirjanu Marković. Supruga republičkog premijera je, baš kao i Miloševićeva supruga, kumovala jednom brodu, izgrađenom u brodogradilištu u Mačvanskoj Mitrovici, zatim je viđena sa porodicom Karić, u sali Narodnog pozorišta na dodeli nagrade "Karić fondacije", a 19. oktobra u svečanoj sali Skupštine grada otvorila je beogradsku izložbu cveća, koju je priredilo JKP "Beogradsko zelenilo".

 7. #27
  Avatar von Saborac

  Registriert seit
  18.11.2006
  Beiträge
  60
  Zitat Zitat von Metkovic
  Zitat Zitat von Saborac
  Zitat Zitat von Metkovic
  hat lange gedauert, bis du kapiert hast, dass Serbien mit Zoran heute Top da stehen würde....

  Schade um diesen Visionär....
  Wie würde euer NDHrvatska ohne Ustascha-Nachfahren in der Politik dastehen?
  so........?

  1. Möchte ich mal die Quelle dafür haben- bestimmt so aus Pavlics Sammelbänder oder so.


  2. Kannst Du gerne selber sehen wer über Grossreiche träumte...
  [video width=400 height=350:a2233d7e5c]http://www.youtube.com/v/6AeMdOfETwE[/video:a2233d7e5c]

Seite 3 von 3 ErsteErste 123

Ähnliche Themen

 1. Antworten: 19
  Letzter Beitrag: 18.06.2012, 12:36
 2. Serbien gedenkt ermordeten Regierungschef Djindjic
  Von cro_Kralj_Zvonimir im Forum Politik
  Antworten: 85
  Letzter Beitrag: 14.03.2011, 13:21
 3. Webseite des Premiers angegriffen
  Von Bloody im Forum PC, Internet, Games
  Antworten: 10
  Letzter Beitrag: 18.02.2009, 13:45
 4. Viertes Treffen südosteuropäischer Premiers
  Von Albanesi2 im Forum Politik
  Antworten: 3
  Letzter Beitrag: 04.08.2005, 13:48
 5. Ungarn: Signal des Premiers an die Bauern
  Von Jozsef im Forum Politik
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 28.02.2005, 21:49