Die Frau Xhoana Nano ist also eine griechische Agentin und schmuggelt Drogen.


Nachrichten 15 Nentor 2003:

A ESHTE XHOANA AGJENTE GREKE?
Ex-Geheimdienst Chef Fatos Klosi gibt bekannt, dass die Ehefrau von Fatos Nano
eine griechische Agentin sei. (E Shtune)

E Shtune, 15 Nentor 2003

A ESHTE XHOANA AGJENTE GREKE?

NGA NIKOLLE LESI Deputet/ Jane shume ngjarje tash nje vit qe kane ndodhur ne Shqiperi, te cilat per nga rrjedha e tyre, menyra e ndodhjes dhe koicidenca me interesat e Shtetit grek, te bejne te dyshosh se dikush ketu sekretet e ketij vendi i nxjerr jashte me nje menyre te rrufeshme dhe te perkryer. Natyrisht qe, shume sherbime sekrete te huaja punojne me njerezit e tyre ne Tirane. Nje pjese e tyre jane ne koordinim me ate shqiptar ne luften ndaj krimit te organizuar, droges dhe disa veprimeve qe destabilizojne Ballkanin. Ne kete sens eshte normale bashkepunimi i tyre me SHISH. Por ka sekrete te tjera, qe jane per cdo shtet, nje gje e paprekshme dhe qe ruhet e paguhet me cdo cmim, shumehere edhe me koke. Por dyshimi im, te cilin po e bej publik dhe qe do t'i kerkoj dhe komisionit parlamentar te Rendit dhe SHISH per te hapur nje hetim, ndofta me dyer te mbyllura per arsye te ruajtjes se sekretit shteteror, ka te beje rreth akuzes publike qe beri para disa muajve ish-kryetari i Sherbimit Sekret Shqiptar ne Top Channel, zoti Fatos Klosi, rreth mundesise se perfshirjes se gruas se kryeministrit Nano, zonjes Xhoana Nano ne sherbimin sekret grek.

Nachrichten 15 Nentor 2003:

A ESHTE XHOANA AGJENTE GREKE?
Ex-Geheimdienst Chef Fatos Klosi gibt bekannt, dass die Ehefrau von Fatos Nano
eine griechische Agentin sei. (E Shtune)
http://www.kohajone.com/lexo.php?id=12222