Ilievski, der Urheber der "Plakat" Aktion, startet jetzt auch Unterschriftenaktion - große Beteiligung!

Илиевски собира потписи за иницијативата „Јас не сум А1 јас плаќам данок“
Александар Илиевски од Скопје кој вчера ја почна кампањата „Јас не сум А1 јас плакам данок“, денеска почна со собирање на потписи. За кусо време голем број граѓани дадоа поддршка на неговата иницијатива.

Граѓаните кои се потпишаа велат дека сите даночни обврзници имаат законски обврски и сите граѓани се еднакви пред законот.

Во видеото погледнете ги изјавите на Александар Илиевски и дел од граѓаните кои дадоа поддршка на иницијативата.