BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Seite 5 von 5 ErsteErste 12345
Ergebnis 41 bis 48 von 48

Kosovo ist nicht Stammland der Serben, sondern Raska!

Erstellt von Albanesi, 31.12.2004, 17:55 Uhr · 47 Antworten · 11.313 Aufrufe

 1. #41
  kannst du mir das bitte übersetzen?


  Qeni i Sharrit eshte nje qen i fuqishem, muskuloz, me temperament mesatarisht te bute ndaj te njohurve.

  n Origjina e tij eshte nga Bjeshket e Sharrit gje te cilen e deshmon edhe vet emri Qen Sharri Ilir me te cilin u identifikua nder shekuj.

  n Ata u kultivuan per shkak te afinitetit te tyre per te qene kooperativ dhe besnik ndaj barinjeve te cilet kujdeseshin per kopet e tyre.

  n Qeni i Sharrit eshte race autoktone e jona.Ai posedon cilesite me te kerkuara qe duhet t`i kete nje qen,si:bukuria, besnikeria dhe trimeria,cilesi keto qe e promovuan si nje nga qenet me komplet nga te gjitha racat, pra si Qen Ideal, i njohur ne FCI me nofken KING of CANIDAE.Ai eshte vertet nje Mbret ne mes te pastoreve tjere, eshte krenar, inteligjent, i shkathet dhe i gatshem qe gjithmone t`i jete zotriut nje percjelles besnik.Ai nuk eshte qen per secilin sepse inteligjenca e tij e larte mund te orjentohet ne menyre te gabuar.Pronari i tij duhet te kete njohurite elementare te komunikimit me qen.

  n Qeni Ilir i Sharrit e don dhe e mbron gjith familjen dhe pasurine, kurse ndaj te panjohurve eshte vigjilent dhe i kujdesshem.Lidhja e tij me familjen eshte e perjetshme, veqanerisht dashuria qe ai ka per femijet nuk pershkruhet me fjale.

  n Themel pernje jete te lumtur te perbashket me < Sharrin> eshte miresjellja ndaj tij ne kelysherine e hershme.Vetem kultivuesi i cili kujdeset intenzivisht per kelyshet e vegjel mund ta dije rendesine e socializimit (shoqerizimit) te qenit nga i cili krijon nje partner komunikativ dhe i cili e ndien vehten pergjegjes per sigurine e familjes dhe prones.

  n Jetegjatesia mesatare e Qenit te Sharrit eshte prej 11 - 13 vite.

  n Sharri eshte qen inteligjent dhe i pavarur, ai meson shpejt dhe ate qe e meson nuk e harron kurre.

 2. #42

  Registriert seit
  14.07.2004
  Beiträge
  5.698
  Ja aber du musst bedenken das der Gebirgszug Sar Planina in Makedonien liegt und an Albanien und Kosovo grenzt , dieses Ort ist fast ausschließlich von Albanern bewohnt!!

 3. #43
  ich will nur damit sagen das es heist solange der hund in der sarplanina aufgetaucht ist noch lange kein albanischer hund ist :wink: er ist wenn man es so sieht nicht mal ein serbische sondern einer der aus tibet irgendwo asien kommt.

  er ist ein jugoslawischer hirtenhund.

 4. #44

  Registriert seit
  18.07.2004
  Beiträge
  9.182
  Jetzt?
  Der ist schon etwas länger ein jugoslavischer Hund!
  Kein albanischer....................................... ....das hab ich ja noch nie gehört LOL

 5. #45

  Registriert seit
  14.07.2004
  Beiträge
  11.391
  Zitat Zitat von Milorad
  kannst du mir das bitte übersetzen?


  Qeni i Sharrit eshte nje qen i fuqishem, muskuloz, me temperament mesatarisht te bute ndaj te njohurve.

  n Origjina e tij eshte nga Bjeshket e Sharrit gje te cilen e deshmon edhe vet emri Qen Sharri Ilir me te cilin u identifikua nder shekuj.

  n Ata u kultivuan per shkak te afinitetit te tyre per te qene kooperativ dhe besnik ndaj barinjeve te cilet kujdeseshin per kopet e tyre.

  n Qeni i Sharrit eshte race autoktone e jona.Ai posedon cilesite me te kerkuara qe duhet t`i kete nje qen,si:bukuria, besnikeria dhe trimeria,cilesi keto qe e promovuan si nje nga qenet me komplet nga te gjitha racat, pra si Qen Ideal, i njohur ne FCI me nofken KING of CANIDAE.Ai eshte vertet nje Mbret ne mes te pastoreve tjere, eshte krenar, inteligjent, i shkathet dhe i gatshem qe gjithmone t`i jete zotriut nje percjelles besnik.Ai nuk eshte qen per secilin sepse inteligjenca e tij e larte mund te orjentohet ne menyre te gabuar.Pronari i tij duhet te kete njohurite elementare te komunikimit me qen.

  n Qeni Ilir i Sharrit e don dhe e mbron gjith familjen dhe pasurine, kurse ndaj te panjohurve eshte vigjilent dhe i kujdesshem.Lidhja e tij me familjen eshte e perjetshme, veqanerisht dashuria qe ai ka per femijet nuk pershkruhet me fjale.

  n Themel pernje jete te lumtur te perbashket me < Sharrin> eshte miresjellja ndaj tij ne kelysherine e hershme.Vetem kultivuesi i cili kujdeset intenzivisht per kelyshet e vegjel mund ta dije rendesine e socializimit (shoqerizimit) te qenit nga i cili krijon nje partner komunikativ dhe i cili e ndien vehten pergjegjes per sigurine e familjes dhe prones.

  n Jetegjatesia mesatare e Qenit te Sharrit eshte prej 11 - 13 vite.

  n Sharri eshte qen inteligjent dhe i pavarur, ai meson shpejt dhe ate qe e meson nuk e harron kurre.
  ach komm du shiptar, du wirst in serbien albaner genannt, wenn du behauptest kosovac zu sein! :wink:
  zurück in kosova mit dir ,deiner wahren albanischen heimat!

 6. #46
  Zitat Zitat von Serbian_Prophet
  Jetzt?
  Der ist schon etwas länger ein jugoslavischer Hund!
  Kein albanischer....................................... ....das hab ich ja noch nie gehört LOL
  habe falsch formuliert :wink:

 7. #47
  Zitat Zitat von drenicaku
  Zitat Zitat von Milorad
  kannst du mir das bitte übersetzen?


  Qeni i Sharrit eshte nje qen i fuqishem, muskuloz, me temperament mesatarisht te bute ndaj te njohurve.

  n Origjina e tij eshte nga Bjeshket e Sharrit gje te cilen e deshmon edhe vet emri Qen Sharri Ilir me te cilin u identifikua nder shekuj.

  n Ata u kultivuan per shkak te afinitetit te tyre per te qene kooperativ dhe besnik ndaj barinjeve te cilet kujdeseshin per kopet e tyre.

  n Qeni i Sharrit eshte race autoktone e jona.Ai posedon cilesite me te kerkuara qe duhet t`i kete nje qen,si:bukuria, besnikeria dhe trimeria,cilesi keto qe e promovuan si nje nga qenet me komplet nga te gjitha racat, pra si Qen Ideal, i njohur ne FCI me nofken KING of CANIDAE.Ai eshte vertet nje Mbret ne mes te pastoreve tjere, eshte krenar, inteligjent, i shkathet dhe i gatshem qe gjithmone t`i jete zotriut nje percjelles besnik.Ai nuk eshte qen per secilin sepse inteligjenca e tij e larte mund te orjentohet ne menyre te gabuar.Pronari i tij duhet te kete njohurite elementare te komunikimit me qen.

  n Qeni Ilir i Sharrit e don dhe e mbron gjith familjen dhe pasurine, kurse ndaj te panjohurve eshte vigjilent dhe i kujdesshem.Lidhja e tij me familjen eshte e perjetshme, veqanerisht dashuria qe ai ka per femijet nuk pershkruhet me fjale.

  n Themel pernje jete te lumtur te perbashket me < Sharrin> eshte miresjellja ndaj tij ne kelysherine e hershme.Vetem kultivuesi i cili kujdeset intenzivisht per kelyshet e vegjel mund ta dije rendesine e socializimit (shoqerizimit) te qenit nga i cili krijon nje partner komunikativ dhe i cili e ndien vehten pergjegjes per sigurine e familjes dhe prones.

  n Jetegjatesia mesatare e Qenit te Sharrit eshte prej 11 - 13 vite.

  n Sharri eshte qen inteligjent dhe i pavarur, ai meson shpejt dhe ate qe e meson nuk e harron kurre.
  ach komm du shiptar, du wirst in serbien albaner genannt, wenn du behauptest kosovac zu sein! :wink:
  zurück in kosova mit dir ,deiner wahren albanischen heimat!


  lieber bringe ich mich um anstatt ein albaner zu sein. und du deppp schnallst garnichts durch. idiot

 8. #48

  Registriert seit
  18.07.2004
  Beiträge
  9.182
  Ko nebi se ubijo kad bi bijo Siptar?

Seite 5 von 5 ErsteErste 12345

Ähnliche Themen

 1. Warum akzeptieren Serben den Kosovo nicht?
  Von antibiotika im Forum Kosovo
  Antworten: 684
  Letzter Beitrag: 18.02.2013, 21:07
 2. Kosovo ist nicht Stammland ser Albaner sondern Albanien.
  Von jugo-jebe-dugo im Forum Geschichte und Kultur
  Antworten: 134
  Letzter Beitrag: 12.10.2006, 00:08
 3. Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 02.11.2005, 13:50
 4. Serben haben das Kosovo nicht verdient!
  Von Albanesi im Forum Politik
  Antworten: 47
  Letzter Beitrag: 10.04.2005, 01:06