BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Seite 2 von 2 ErsteErste 12
Ergebnis 11 bis 12 von 12

Mislili su da je ime Vukovara napisano ćirilicom pa vrijeđali nogometaše

Erstellt von Mastakilla, 25.11.2011, 21:09 Uhr · 11 Antworten · 1.554 Aufrufe

 1. #11

  Registriert seit
  04.03.2010
  Beiträge
  18.841
  Zitat Zitat von Grasdackel Beitrag anzeigen
  Gibt schon dumme Kroaten.

  * wenigstens einer wos zugibt

 2. #12
  Avatar von Skitnik

  Registriert seit
  19.01.2010
  Beiträge
  1.355
  Zitat Zitat von Mastakilla Beitrag anzeigen
  KAKVA ZABUNA: Mislili su da je ime Vukovara napisano ćirilicom pa vrijeđali nogometaše. Bilo je na GLAGOLJICI
  Uprava, igrači, kao i svi prijatelji nogometa u Blatu i na otoku Korčuli doslovno su ostali šokirani priopćenjem NK 'Raštane'  U jučerašnjem broju Slobodne Dalmacije vodstvo “Raštana” optužilo je domaće igrače da su ih fizički napali te poslije prijetili kako neće živi otići s Korčule.
  Stoga je uprava BŠK “Zmaj” iznijela svoje viđenje tih događaja te demantirala optužbe uprave NK “Raštane”.


  − Cijeli tekst vrvi neistinama i proizvoljnim konstrukcijama uprave NK “Raštane” − navode Blaćani svoje viđenje zbivanja te nastavljaju:
  − Nije istina da je nakon dolaska na stadion itko nasrnuo na njihove igrače, nego je sat i pol prije početka utakmice, kad su pristizali igrači jedne i druge momčadi, došlo do verbalnog sukoba između jednog domaćeg i jednog gostujućeg igrača, koji su očito imali nerazriješene račune od utakmice u Raštanima. Odmah su priskočili treneri i ostali [COLOR=#018D25 !important]igrači[/COLOR] te spriječili sukob.
  Očito su u ovom događaju igrači i vodstvo NK “Raštane“ vidjeli izvrsnu priliku da dobiju tri boda za zelenim stolom i nastave svoje zimovanje u Blatu koje je počelo dan prije (nogometaši “Raštana“ stigli su dan prije i prespavali, a da se nisu javili nikome iz BŠK “Zmaj“).
  Zbog toga su digli frku i pozvali policiju (koja bi i tako došla sat prije početka utakmice), kako bi od sebe stvorili žrtvu, a nas Blaćane i sve Korčulane ocrnili i prikazali kao vandale.
  Sva je sreća da ovo već 25. utakmica Treće lige odigrana u Blatu, kao i uvijek, pred više od 500 gledatelja iz Blata i s cijele Korčule, pa sve ostale ekipe mogu potvrditi da su u Blatu primljene i ispraćene bez obzira na rezultat.
  Ako “Raštane“ nisu svijet za sebe, onda neka pitaju susjede iz Benkovca, Biograda i Knina, koji su kao pobjednici napuštali Blato, kako ih je publika ispratila, a ispratila ih je s pljeskom.
  Komentare [COLOR=#018D25 !important]igrača[/COLOR] “Raštana“ da je “Blato Srbija u malom” nakon što su vidjeli veliki mural (dimenzija 15 x 4 metara) na kojemu je naslikan vodotoranj i glagoljicom ispisano ime Vukovara, za koju su oni mislili da je ćirilica, možemo još pripisati neukosti i nepismenosti, ali psovanje majke prisutnim ljudima možemo pripisati velikoj nekulturi.
  Molili smo Upravu NK “Raštane” da se ovo riješi između klubova uz arbitražu Saveza, ali njima je očito bilo važnije zadovoljiti svoje simpatizere i opravdati po drugi put gubitke bodova u Blatu, nego da se u kulturnom dijalogu nađu krivci i, uz arbitražu Saveza, kazne za eventualno nesportsko ponašanje – stoji u priopćenju uprave BŠK-a “Zmaj“, koje je potpisao predsjednik Jerko Andrijić.


  ‘Poslali su nam jednog omanjeg policajca’

  Kapetan “Raštana” Goran Burčul tvrdi da je incident započeo branič Korčulana Volarević. Na Burčulov pozdrav on ga je udario nogom u rebra, da bi zatim i ostali domaći igrači i zaštitari (njih 20) nasrnuli na goste. Vodstvo domaćih nije ni prstom mrdnulo.
  Vođa puta NK “Raštane” Ivica Čirjak pozvao je policiju, a uskoro se pojavio samo jedan, kako tvrdi, omanji policajac, što je bilo nedovoljno da se smire domaćini.
  I tijekom utakmice domaćini su, kako navode iz “Raštana”, preoštrom igrom zadavali strah gostima, a nakon susreta napadnut je i vratar Hrvoje Višić. Raštanci na koncu pitaju koji je razlog tako neprijateljskog raspoloženja.
  ___________________________

  Auf der kroatischen Insel Korcula wurden Fußballer angegriffen, weil das Bild, das neben zu ihrem Feld gehörte die Schrift Vukovar trug - auf der Glagoljica. Die Provokateure dachten es würde sich um die Cirilica handeln.

  Dieselben Idioten, die also die Serbophobie in Kroatien herbeibeschwören, sind nicht in der Lage die kroatische Glagoljica Schrift von der Cirilica zu unterscheiden, die in Serbien genutzt wird - wahre Patrioten halt


  seit wann ist glagolica chroatisch?

  es ist die erste slavische schrift die es gab. sie wurde von kiril und metodija in ohrid entwickelt...

  um zum kontext zu kommen - eigentlisch eh kacke dass man aufstände macht weil etwas in einer anderen schrift schreibt - egal welche es ist.

Seite 2 von 2 ErsteErste 12

Ähnliche Themen

 1. Kome smeta ćirilica, a potpisuje se...ćirilicom
  Von Mastakilla im Forum Politik
  Antworten: 16
  Letzter Beitrag: 14.10.2011, 21:08
 2. Antworten: 10
  Letzter Beitrag: 26.06.2010, 22:42
 3. Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 15.04.2010, 15:00
 4. Za vjersko pomagalo mislili da je bomba
  Von GodAdmin im Forum News
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 22.01.2010, 08:00
 5. Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 23.11.2009, 11:00