BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Seite 114 von 3030 ErsteErste ... 14641041101111121131141151161171181241642146141114 ... LetzteLetzte
Ergebnis 1.131 bis 1.140 von 30291

Nachrichten aus Griechenland

Erstellt von Dikefalos, 07.02.2012, 21:50 Uhr · 30.290 Antworten · 1.650.843 Aufrufe

 1. #1131
  Avatar von Dikefalos

  Registriert seit
  10.10.2010
  Beiträge
  12.600
  STRATFOR για ΠΑΣΟΚ & NΔ: "Το πολύ 40% θα λάβουν στις εκλογές και οι δύο μαζί"!


  27-04-2012 16:05:05
  16
  Το τέλος της Μεταπολίτευσης, με "τα δύο μεγάλα κόμματα να κερδίζουν το πολύ 40% των ψήφων" περιγράφεται ανάγλυφα σε ανάλυση του Stratfor, που όπως απέδειξε και η διαρροή εγγράφων του στο WikiLeaks, πρόκειται για μια "light CIA", αφού συνεργάζεται στενά με την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ και φιλοξενεί πολλούς απόστρατους της CIA στις τάξεις του.
  Μιλάει για "Ιστορικά χαμηλά ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων. Για πρώτη φορά στην μεταδικτατορική ιστορία στην Ελλάδα, μια ομάδα μικρών, “αντι-καθεστωτικών” κομμάτων θα μπορούσαν να αψηφίσουν την παραδοσιακή ελληνική ηγεσία. Μέχρι και 10 κόμματα θα μπορούσαν να υπερβούν το 3% των ψήφων που απαιτούνται για να μπουν στο κοινοβούλιο, συμπεριλαμβανομένου του εθνικιστικού κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και του σταλινικού (sic) ΚΚΕ το οποίο μάχεται με τον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, για την τρίτη θέση…
  Ωστόσο, η οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση στην Ελλάδα θέτει μια σοβαρή απειλή για το πολιτικό κατεστημένο, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ γύρω στο 18% και τη ΝΔ περίπου στο 22%.
  Σε μια προσπάθεια να κρατηθούν στην εξουσία, τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν εφαρμόσει ένα νέο εκλογικό νόμο που δίνει ένα πρόσθετο 50 κοινοβουλευτικές έδρες σε κάθε κόμμα ή συνασπισμό που εξασφαλίζει τουλάχιστον το 39 τοις εκατό των ψήφων. Ωστόσο, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν μπορούν να σχηματίσουν -το καθένα μόνο του- κυβέρνηση και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν να σχηματίσουν και μετά τις εκλογές ως συνασπισμός.
  Το πιθανό σενάριο είναι μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-NΔ και πάλι, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να κυβερνήσουν λόγω χαμηλού ποσοστού. Αν αυτή η συμμαχία αποτύχει, τότε μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση συνασπισμού με ένα ή περισσότερα κόμματα εκτός του παραδοσιακού συστήματος εξουσίας."
  Σε ότι αφορά τη ΝΔ σημειώνει:
  “Τα παραδοσιακά ισχυρά κόμματα στην Ελλάδα ήδη προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα πολιτική πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, το κόμμα του οποίου υποστηρίζει τα μέτρα λιτότητας που η Ελλάδα ανέλαβε ως αντάλλαγμα για νέα δάνεια δεσμεύτηκε για λιγότερους φόρους και περισσότερη κοινωνική πολιτική και ανάπτυξη, αλλά το ζητούμενο είναι πως θα τα πετύχει όλα αυτά αφού είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους".
  Οι ελληνικές εκλογές θα δημιουργήσουν ένα κοινοβούλιο με πολλά κόμματα και μια αδύναμη κυβέρνηση όπου παραδοσιακές ελίτ θα πρέπει να μοιραστούν την εξουσία με τα μικρότερα πολιτικά κόμματα, πολλά από τα οποία είναι σε αντίθεση με τα πρόσφατα μέτρα λιτότητας της χώρας. Ως αποτέλεσμα, η νέα κυβέρνηση θα δυσκολευτεί να περάσει τα μέτρα λιτότητας για να εξασφαλίσει την βιωσιμότητα του Μνημονίου που θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση”.
  Μάλιστα στην αρχή της αν΄σλυσης σημειώνεται ότι "Από τα μέσα του 20ου αιώνα, η πολιτική στην Ελλάδα ελέγχεται από λίγες ισχυρές οικογένειες, ειδικά αυτές των Παπανδρέου και Καραμανλή. Από το τέλος της στρατιωτικής δικτατορίας αυτές οι οικογένειες κράτησαν την εξουσία με τη δημιουργία δύο παραδοσιακών κυρίαρχων κόμματων στην Ελλάδα: το κέντρο-αριστερό Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ), που ιδρύθηκε από τον Παπανδρέου, και τη κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία (ΝΔ), που ιδρύθηκε από τον Καραμανλή. Tώρα όλα αυτά τελειώνουν λόγω της κρίσης"


 2. #1132
  Avatar von -JD-

  Registriert seit
  19.10.2008
  Beiträge
  1.002
  Έτοιμο το στρατόπεδο μεταναστών στην Αμυγδαλέζα - Εγκαταστάθηκαν ήδη ένοπλοι αστυνομικοί - Όλοι οι χώροι σε ΦΩΤΟ και video

  Αυτά είναι τα δωμάτια όπου θα στεγάζονται οι μετανάστες.

  Στο εσωτερικό τους υπάρχουν κρεβάτια τύπου κουκέτα αλλά και τουαλέτες.





  Επίσης υπάρχουν τραπέζια εστίασης με καρέκλες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει επίσης και κέντρο λατρείας.



  Περιμετρικά όλου του στρατοπέδου των λαθρομεταναστών υπάρχει συρματόπλεγμα όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία.



  Επίσης αστυνομικοί έχουν φτάσει από το πρωί και έχουν λάβει ήδη θέσεις με τα όπλα στα χέρια.





  NewsIt.gr:

 3. #1133
  Avatar von hippokrates

  Registriert seit
  30.12.2005
  Beiträge
  13.211




  Hippokrates

 4. #1134

  Registriert seit
  02.11.2011
  Beiträge
  3.316

 5. #1135
  Avatar von Dikefalos

  Registriert seit
  10.10.2010
  Beiträge
  12.600
  Μια νέα Ελλάδα γεννιέται - Διάλυση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αν ηττηθούν, προβλέπουν οι ξένοι


  29-04-2012 21:08:01
  ?
  Το τέλος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με μαζικές αποχωρήσεις βουλευτών και ένταξή τους στα νέα κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς, αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπικές προβλέψεις που δείχνουν ιστορική και καθοριστική ήττα την ερχόμενη Κυριακή με ποσοστό μεταξύ 35 και 40% και για τους δύο μαζί, προβλέπει έκθεση ξένης πρεσβείας μεγάλου δυτικού κράτους που διαβιβάστηκε στα κεντρική διπλωματική υπηρεσία του εν λόγω κράτους.
  Σύμφωνα με την έκθεση "Οι αποχωρήσεις των βουλευτών από τα δύο κόμματα κατά τον τελευταίο χρόνο καταδεικνύουν ισχυρές πολιτικά φυγόκεντρες δυνάμεις στο εσωτερικό των δύο κομμάτων, ως απόρροια των πιέσεων του εκλογικού σώματος. Από την στιγμή που θα καταγραφεί στιε εκλογές της 6ης Μαΐου ότι τα δύο κόμματα πάψουν να είναι "μεγάλα" σε εκλογικά ποσοστά, τότε είναι πιθανόν βουλευτές που θα εκλεγούν εντός των παλαιών κομμάτων να θεωρήσουν ότι πολιτικό μέλλον έχουν μόνο εκτός των κομμάτων αυτών, αφού θα έχει καταδειχθεί ότι οι συνάδελφοί τους που αποχώρησαν, ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι από πολιτικής άποψης. Συν το γεγονός ότι η κομματική κατάρρευση θα οδηγήσει στην απομάκρυνση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την κρατική εξουσία που αποτελούσε σημαντικό στοιχείο κομματικής συνεκτικότητας".
  Βάσει της έκθεσης, η ελληνική πολιτική σκηνή αποκτά χαρακτηριστικά "υψηλής ρευστότητας" ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και "είναι άγνωστο το πως και αν θα επιβιώσει η οικονομική ελίτ της χώρας που βάσιζε την ύπαρξή της στην πολιτική ελίτ την οποία ενίσχυε πάντα προεκλογικά για να έχει "ανταποδοτικά οφέλη" μετεκλογικά".
  Σε ότι αφορά την εκλογική επιρροή των κομμάτων μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, πλέον το σύνολο των ΜΜΕ δημοσιεύουν αυτά που οι αναγνώστες του defencenet.gr, διάβασαν εδώ και τέσσερις ημέρες στις σελίδες του (τα ποσοστά είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων): ΠΑΣΟΚ και ΝΔ 15-17% και 21-23% αντίστοιχα, ισχυρή επιρροή των Ανεξάρτητων Ελλήνων με ποσοστά 8-11%, Χρυσή Αυγή 5%+ με τεράστια επιρροή στις ηλικίες 18-25 ετών, ΣΥΡΙΖΑ 12-13%, ΚΚΕ 10%+, ΔΗΜΑΡ 6%+, ΛΑΟΣ 3%+, Οικολόγοι 2-3%, ΔΗΣΥ 2-3% κλπ.
  Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερδίας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που σίγουρα δεν ανήκει στο αντιμνημονιακό πατριωτικό μπλόκ, το οποίο τιτλοφορείται "ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙς ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ" σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
  Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι: "Από τις αρχές της εβδομάδας διεξάγονταν κυλιόμενες έρευνες, οι οποίες κατέγραφαν σε ημερήσια βάση τις τάσεις της κοινής γνώμης. Την Παρασκευή, δε, οι αρχηγοί των κομμάτων παρέλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», τις εβδομαδιαίες δημοσκοπήσεις, με σταθμισμένο δείγμα και αναγωγές. Το σύνολο των ευρημάτων επιβεβαιώνει το κλίμα που είχε διαμορφωθεί και προ της απαγόρευσης δημοσίευσης των δημοσκοπήσεων. Αυτό σημαίνει ότι η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. εξακολουθεί να κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ το άθροισμα του δικομματισμού στην πρόθεση ψήφου μετά δυσκολίας προσεγγίζει το 40%.

  Το στοιχείο, όμως, που φαίνεται ότι προβληματίζει έντονα τους δημοσκόπους έχει να κάνει με το γεγονός ότι από τα καθημερινά κύματα των ερευνών προκύπτουν τάσεις αποσυσπείρωσης στα μεγάλα κόμματα, γεγονός πρωτοφανές για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που απομένει ως τις εκλογές. Για παράδειγμα, η Ν.Δ. έδειξε να πληρώνει δημοσκοπικά την επιλογή των όσων διαδραματίστηκαν με την υποψηφιότητα Συμπιλίδη. Την ίδια ώρα, το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να δυσκολεύεται (εξαιρετικά) να επαναπατρίσει τους ψηφοφόρους που κατευθύνθηκαν κυρίως προς τα κόμματα της Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ - Δημοκρατική Αριστερά).

  Από τα τελευταία στοιχεία των δημοσκοπήσεων προ των αναγωγών καταγράφεται ένα εφιαλτικό πολιτικό τοπίο, αφού στην πρόθεση ψήφου τα δύο μεγάλα κόμματα ξεπερνούν μετά μεγάλης δυσκολίας το 30% (εννοεί χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων), δίνοντας μάχη για το 40%.
  Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι σε μία από τις σφυγμομετρήσεις το ΠΑΣΟΚ πλασάρεται στην τρίτη θέση. Ωστόσο, πρέπει να αναφερθεί ότι οι δημοσκόποι για πρώτη φορά δυσκολεύονται να προχωρήσουν σε αναγωγή εκλογικού αποτελέσματος, αφού -πέραν του μεγάλου αριθμού των αναποφάσιστων- καταγράφονται πρωτόγνωρες συμπεριφορές στο εκλογικό σώμα, που κάλλιστα μπορούν, όπως υποστηρίζουν, να οδηγήσουν σε εκπλήξεις το βράδυ της 6ης Μαΐου".
  Όλα δείχνουν ότι μια ιστορική εβδομάδα ξεκινά για την χώρα, αύριο

 6. #1136
  Avatar von Zoran

  Registriert seit
  10.08.2011
  Beiträge
  27.867
  Neonazis verbreiten Angst und Schrecken in Athen

  Nächste Woche gibt es Neuwahlen in Griechenland. Die Gegner der Sparpolitik sind auf dem Vormarsch – vor allem Rechtsextreme. Sie beherrschen das Straßenbild. Und könnten die Wahl entscheiden.

  Wahl in Griechenland: Neonazis verbreiten Angst und Schrecken in Athen - Nachrichten Politik - Ausland - WELT ONLINE

 7. #1137
  Avatar von Dikefalos

  Registriert seit
  10.10.2010
  Beiträge
  12.600
  Zitat Zitat von Zoran Beitrag anzeigen
  Neonazis verbreiten Angst und Schrecken in Athen

  Nächste Woche gibt es Neuwahlen in Griechenland. Die Gegner der Sparpolitik sind auf dem Vormarsch – vor allem Rechtsextreme. Sie beherrschen das Straßenbild. Und könnten die Wahl entscheiden.

  Wahl in Griechenland: Neonazis verbreiten Angst und Schrecken in Athen - Nachrichten Politik - Ausland - WELT ONLINE
  Bald auch in deiner näher

 8. #1138
  evropi
  Gerade läuft eine live Übertragung der kommunistischen Partei Griechenlands aus Thessaloniki!!!
  ET3 LIVE

 9. #1139

  Registriert seit
  14.08.2011
  Beiträge
  1.749
  Wann sind die wahlen in GR und wer liegt vorn?

 10. #1140
  evropi
  Date Company PASOK ND KKE LAOS SYRIZA DIMAR Greens DISY XA ANTARSYA PARMAP1 ANEL KOISY Others and/or Undecided
  Oct. 2010[23] Public Issue 42.5 28.0 11.0 5.5 4.5 1.5 2.5 - - - - Others — 4.5
  Jan. 2011[24] Public Issue 38.5 30.5 10.5 5.5 6.0 2.0 2.5 2.0 1.0 - - - Others — 1.5
  Feb. 2011[25] Public Issue 38.0 30.5 10.5 6.0 4.5 2.5 3.0 2.0 1.0 - - - Others — 2.0
  Feb. 2011[26] VPRC 33.0 32.0 12.5 5.0 5.0 2.5 4.0 2.0 1.5 - - - Others — 2.5
  Apr. 2011[27] Public Issue 33.5 27.0 12.0 8.5 5.5 3.0 3.0 2.5 1.0 1.0 - - - Others — 3.0
  Apr. 2011[28] VPRC 31.5 30.5 12.0 7.5 5.0 2.0 3.5 1.5 1.5 1.0 - - - Others — 4.0
  May 2011[29] Public Issue 32.0 29.0 12.0 8.0 6.5 3.5 3.5 1.5 - - - - Others — 4.0
  May 2011[30] VPRC 30.5 31.0 12.0 7.5 5.5 2.5 3.0 1.0 1.0 1.0 0.5 - - Others — 4.5
  June 2011[31] Public Issue 27.0 31.0 11.0 8.0 6.5 3.0 3.5 2.5 - - - - Others — 8.5
  June 2011[32] VPRC 26.0 28.5 13.5 7.0 6.5 3.0 3.5 2.0 1.0 1.5 0.5 - - Others — 7.0
  July 2011[33] VPRC 25.5 29.5 13.0 7.5 7.0 2.5 4.0 2.0 1.5 1.0 1.0 - - Others — 5.5
  July 2011[34] Public Issue 26.5 32.5 11.5 7.5 9.0 2.0 3.5 1.5 - - - - Others — 6.0
  Sept. 2011[35] VPRC 24.5 30.0 13.0 7.5 7.0 3.0 5.0 1.5 1.5 0.5 1.0 - - Others — 5.5
  Sept. 2011[36] Public Issue 28.0 32.0 10.5 8.0 9.0 3.0 4.0 1.5 - - - - Others — 4.0
  Sept. 2011[37] GPO 15.5 22.3 9.8 7.9 4.8 2.7 2.4 2.0 - 1.6 - - 32.6
  Sept. 2011[38] Alco 15.5 21.3 7.4 5.6 5.0 2.5 3.0 2.5 - 1.6 - - 37.2
  Oct. 2011[39] Public Issue 22.5 31.5 10.5 9.0 9.5 5.0 3.0 2.0 - - - - Others — 7.0
  Oct. 2011[40] VPRC 19.5 31.0 13.5 8.0 8.5 4.0 4.5 2.0 1.5 1.0 2.0 - - Others — 4.5
  Nov. 2011[41] Public Issue 19.5 28.5 11.0 8.5 12.0 7.5 3.5 2.5 - - - - Others — 7.0
  Nov. 2011[42] MRB 18.1 33.1 11.0 7.1 8.8 7.5 3.2 3.2 - 1.5 - - Others — 6.5
  Nov. 2011[43] VPRC 18.5 32.0 12.5 7.0 10.0 6.5 3.5 2.0 1.0 0.5 2.0 - - Others — 4.5
  Dec. 2011[44] GPO 15.3 21.5 10.0 7.1 6.1 6.3 3.0 2.3 - 0.8 - - 28.4
  Dec. 2011[45] Public Issue 15.5 30.0 13.5 6.0 14.0 9.5 4.0 3.0 - - - - Others — 4.5
  Dec. 2011[46] Metron Analysis 17.1 29.3 13.6 9.2 10.7 5.9 5.8 2.5 - 2.4 - - Others — 3.5
  Dec. 2011[47] VPRC 18.0 30.5 13.0 7.0 11.0 8.5 3.0 2.0 1.5 0.5 2.0 - - Others — 3.0
  Jan. 2012[21] VPRC 12.0 30.5 12.5 6.0 12.5 13.0 3.0 2.5 2.5 1.0 2.5 - - Others — 2.0
  Jan. 2012[48] To The Point 7.0 18.6 8.7 4.3 8.2 7.5 3.6 1.7 - - - - 40.4
  Feb. 2012[49] Pulse 13.5 27.0 12.5 5.5 12.0 11.5 3.5 3.0 3.0 - 3.0 - - Others — 5.5
  Feb. 2012[50] Public Issue 8.0 31.0 12.5 5.0 12.0 18.0 3.5 2.0 3.0 - - - - Others — 5.0
  Feb. 2012[51] VPRC 11.0 27.5 14.0 4.5 13.5 16.0 3.5 2.0 2.5 1.0 2.0 - - Others — 2.5
  Feb. 2012[52] GPO 13.1 19.4 9.5 5.1 8.5 12.0 1.9 2.5 - - 0.8 - - 27.2
  Mar. 2012[53] Public Issue 11.0 28.0 11.0 4.0 12.0 16.0 4.0 2.0 3.5 1.0 - 4.0 - -
  Mar. 2012[54] Pulse 13.5 23.0 12.5 4.0 12.5 10.5 2.5 2.5 4.5 - 2.5 6.5 - Others — 5.5
  Mar. 2012[55] Public Issue 11.0 25.0 11.5 4.0 12.0 15.5 3.5 2.0 3.0 1.0 - 6.5 - Others — 5.0
  Mar. 2012[56] VPRC 12.5 22.5 12.5 3.0 12.0 11.5 2.5 2.0 3.5 1.5 1.5 11.5 - Others — 3.0
  Mar. 2012[57] Public Issue 15.5 22.5 12.0 2.0 12.5 12.0 3.0 2.0 5.0 - 1.0 8.5 - Others — 4.0
  Mar. 2012[58] Alco 12.8 20.2 8.0 3.1 6.1 7.4 2.4 2.4 2.2 - 1.0 6.7 1.7 Others - 2.2
  Mar. 2012[59] KAPA RESEARCH 14.3 18.1 8.2 3.6 6.0 4.9 - - 3.4 - - 7.2 - Others - 2.6
  Mar. 2012[60] MRB 12.1 20.3 8.6 2.5 7.9 7.4 3.0 2.5 2.6 1.2 1.5 7.0 - Others — 2.9
  29 Mar. 2012[61] Alco 13.6 20.9 7.9 3.0 6.7 7.2 2.6 2.2 2.7 - 0.9 7.2 1.2 Others - 2.5
  Apr. 2012[62] Metron Analysis 15.0 20.8 10.5 3.0 11.5 9.0 4.6 2.1 5.5 - - 10.6 - Others — 5.4
  6 Apr. 2012[63] Alco 13.5 20.8 8.0 2.9 6.0 7.8 2.5 2.1 2.1 - 1.1 7.1 1.4 Others - 2.3
  8 Apr. 2012[64] Alco 13.8 20.5 7.5 2.9 7.4 6.7 2.5 2.0 3.0 - 0.8 6.5 1.4 Others - 4.1
  Apr. 2012[65] GPO 14.2 18.2 8.0 4.0 6.2 5.9 1.5 2.5 3.1 - - 7.0 - 29.4
  Apr. 2012[66] AUEB-STAT 14.6 15.3 8.1 1.7 10.4 5.6 4.3 1.7 4.9 - 1.2 9.8 0.6 Others - 3.6
  Apr. 2012[67] Public Issue 14.5 19.0 11.0 3.0 13.0 12.0 3.0 2.0 5.0 1.0 - 11.0 - Others - 3.5 DRASI - 2
  12 Apr. 2012[68] Metron Analysis 15.4 24.3 10.9 4.2 9.5 8.0 4.4 2.1 6.3 - - 9.6 - Others — 5.3
  14 Apr. 2012[69] MRB 15.8 25.4 9.8 3.1 10.7 8.7 3.6 3.0 4.8 - - 8.8 - Others — 6.3
  18 Apr 2012[70] Marc/Alpha 17.8 22.3 9.7 3.9 9.8 8.6 3.1 3.0 5.7 - - 9.9 - Others — 6.2
  18 Apr 2012[71] VPRC 14.5 22.0 11.5 3.5 13.0 10.0 2.5 1.5 5.0 1.0 1.5 9.0 - Others — 3.5 DRASI - 1.5
  18 Apr 2012[72] Pulse 15.0 22.0 10.5 3.0 11.0 8.5 3.5 3.0 5.5 1.5 1.5 10.0 - Others — 5.0
  19 Apr 2012[73] Alco 16.0 22.0 8.0 3.5 9.0 7.5 3.0 2.8 4.5 - - 9.5 - Others — 6.5 DRASI - 1.5
  20 Apr 2012[74] ZOUGLA.GR 11.1 12.6 6.4 1.8 7.8 7.1 1.7 1.6 7.5 - 1.4 16.8 0.3 20.8 DRASI - 1.4 PIRATES - 1.4
  20 Apr 2012[75] GPO 14.5 19.1 8.0 3.5 7.3 5.9 2.3 2.6 4.1 - - 7.2 - 25.5
  20 Apr 2012[76] KAPA RESEARCH 19.1 25.5 10.6 4.0 9.1 5.4 3.6 3.8 5.2 - - 7.7 - Others — 4.3 DRASI - 1.7
  20 Apr 2012[77] RASS 17.1 24.1 8.7 3.4 10.3 8.4 3.8 3.2 4.3 - - 9.4 - Others — 7.3
  20 Apr 2012[78] MARC 17.8 21.9 9.2 4.2 11.0 8.8 3.2 3.0 5.2 - - 10.4 - Others — 4.2 DRASI - 1.1
  20 Apr 2012[79] MRB 14.5 23.0 9.8 3.1 11.9 8.2 4.0 3.0 5.7 - - 9.3 - Others — 7.5
  20 Apr 2012[80] VPRC 14.0 23.0 11.5 3.0 13.5 8.0 3.0 1.5 6.5 1.0 - 8.5 - Others — 3.5 DRASI 2.0 EPAM 1.1
  20 Apr 2012[81] PUBLIC ISSUE 14.0 21.5 11.0 3.0 13.0 9.5 3.5 2.0 5.5 1.0 - 11.0 - Others — 2.0
  Date Company PASOK ND KKE LAOS SYRIZA DIMAR Greens DISY XA ANTARSYA PARMAP1 ANEL KOISY Others and/or Undecided

Ähnliche Themen

 1. Endlich gute Nachrichten aus Griechenland
  Von Kizil-Türk im Forum Politik
  Antworten: 275
  Letzter Beitrag: 09.02.2013, 18:30
 2. Nachrichten aus Kosova
  Von Feuerengel im Forum Politik
  Antworten: 1
  Letzter Beitrag: 16.10.2005, 13:34