BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.

Nachrichten aus Griechenland

Erstellt von Dikefalos, 07.02.2012, 21:50 Uhr · 30.710 Antworten · 1.675.642 Aufrufe

 1. #19421
  Avatar von -JD-

  Registriert seit
  19.10.2008
  Beiträge
  1.004


  Tsipras damals und heute

 2. #19422
  Avatar von Zeus

  Registriert seit
  30.10.2011
  Beiträge
  10.106
  http://www.avgi.gr/article/6544545/a...m&st_refQuery=

  SYRIZA will gefälschte Abschlusspapiere legalisieren!

  Kommentar der Dimiourgia Xana dazu:

  https://www.facebook.com/dimiourgiax...47502415319688
  Έχει πάτο η αλητεία; Του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ! Για κάθε χυδαιότητα που ακούμε και λέμε "δεν πιστεύω στα αυτιά μου", οι σύντροφοι μάς ετοιμάζουν μεγαλύτερη! Προσέξτε τη διατύπωση: μετά τους "παράτυπους μετανάστες" τώρα έχουμε τους "παράτυπους τίτλους σπουδών". Δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη αν τον βιαστή τον αποκαλούσαν "παράτυπο εραστή". Τι θα έκανε μια κυβέρνηση της "Δημιουργίας"; Θα απέλυε εν τω άμα όσους μπήκαν στο Δημόσιο με πλαστά πτυχία, θα τους μήνυε και θα ζητούσε πίσω τους μισθούς που πήραν. Θα απέλυε επίσης όσους έπρεπε να τους ελέγξουν και δεν τους ήλεγξαν: όσους τους προσέλαβαν και όσους τους κάλυπταν. Τι κάνουν οι αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ; Επιβραβεύουν την απάτη! Εξετάσεις νομιμοποίησης!!!!!!!!! Και καταλήγει το άρθρο με μπηχτές για "ρύθμιση" στην ιδιωτική παιδεία...
  Übersetzung eines Teils:

  Hat die „Verarschung“ ein Ende? Mit SYRIZA nie! Nach jeder Perversität die wir hören und uns denken „Ich glaube meinen Ohren nicht“, bereiten unsere Kollegen eine noch größere vor! Achten Sie auf die Wortwahl: Nach den „irregulären Einwanderern“ gibt es jetzt auch die „irregulären Studientitel“. Wir wären nicht überrascht, wenn sie den Vergewaltiger als „irregulären Liebhaber“ bezeichnen würden.[...]

 3. #19423
  Avatar von Dikefalos

  Registriert seit
  10.10.2010
  Beiträge
  12.628
  Fere Kai kana 20 Sukhoi Kai eise o Megas
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΟΛΟ-ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ"Ηχηρό μήνυμα Β.Πούτιν παραμονή της επίσκεψης του: "Θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα ενεργειακό-εμπορικό κόμβο"
  09:03
  26/05/2016
  18


  499  11  3

  Google +

  2

  Translate this page:
  Μήνυμα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ στέλνει ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παραμονή της επίσκεψης του στην Αθήνα. “Ξέρω ότι οι Έλληνες διατηρούν καλά στη μνήμη τους τον ρόλο-κλειδί της Ρωσίας στην ανεξαρτητοποίηση της χώρας σας”, επισημαίνει σε άρθρο του και προσθέτει πώς παραμένει στόχος της Μόσχας να καταστεί η Ελλάδα ενεργειακός κόμβος.
  Επισημαίνει το ενδιαφέρον της Ρωσίας για τις επενδύσεις στην Ελλάδα και τονίζει επίσης ο Β. Πούτιν πώς οι εμπλοκή στις σχέσεις της χώρας του με την Ε.Ε. αποτελεί τροχοπέδη και για την ενίσχυση της οικονομίας της Ελλάδας, παρά το γεγονός πάντως πώς η χώρας μας είναι στις πρώτες προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών.
  Στο άρθρο του ο Β. Πούτιν στην “Καθημερινή” έχει ως εξής:
  "Την παραμονή της επίσκεψής μου στην Αθήνα, θα ήθελα να μοιραστώ με τους αναγνώστες της «Καθημερινής», μιας από τις πιο δημοφιλείς και έγκυρες ελληνικές εφημερίδες, μερικές σκέψεις μου για την περαιτέρω ανάπτυξη των εταιρικών σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας, καθώς και για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρωπαϊκή ήπειρο γενικότερα.
  Εκτιμούμε τις μακραίωνες παραδόσεις φιλίας που έχουν διαμορφωθεί μεταξύ των λαών μας. Οι κοινές πολιτισμικές αξίες, ο ορθόδοξος πολιτισμός και η ειλικρινής αμοιβαία συμπάθεια αποτελούν στέρεα θεμέλια της συνεργασίας μας. Ενα λαμπρό παράδειγμα για το πόσο στενά συνδέονται οι τύχες των λαών μας είναι ο βίος του Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος κατά τον 19ο αιώνα διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και στη συνέχεια κυβερνήτης του ελληνικού κράτους.
  Κατά το τρέχον έτος, ιδιαίτερη σημασία θα έχουν οι εορτασμοί της χιλιετούς παρουσίας Ρώσων μοναχών στο Αγιον Ορος. Σε πολύ διαφορετικές ιστορικές εποχές, οι πνευματικές δυνάμεις, η πίστη, ο πατριωτισμός βοηθούσαν τους λαούς μας να ξεπεράσουν τις δύσκολες δοκιμασίες και να διατηρήσουν την ταυτότητά τους.
  Κάθε χρόνο τη χώρα σας επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσοι τουρίστες. Απολαμβάνουν τις όμορφες ελληνικές παραλίες, γνωρίζουν από κοντά την πλούσια κληρονομιά της αρχαίας Ελλάδας και τα θρυλικά αρχιτεκτονικά μνημεία της. Ο τουρισμός συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, καθώς και στη διεύρυνση των άμεσων ανθρώπινων επαφών, στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης και της φιλίας μεταξύ των πολιτών μας.
  Ξέρω ότι οι Ελληνες διατηρούν καλά στη μνήμη τους τον ρόλο-κλειδί της Ρωσίας στην ανεξαρτητοποίηση της χώρας σας. Η ρωσική υποστήριξη του εθνικού απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την πυξίδα της περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών σχέσεων.
  Σήμερα η Ελλάδα είναι ένας σημαντικός εταίρος της Ρωσίας στην Ευρώπη. Διεξάγουμε έναν δυναμικό πολιτικό διάλογο σε πολλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου και του ανώτατου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο κ. Προκόπη Παυλόπουλο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους ανακοινώσαμε την έναρξη του «Αφιερωματικού» Ετους Ρωσίας – Ελλάδας. Το πρόγραμμά του προβλέπει μια σειρά από εκδηλώσεις στον επιστημονικό, εκπαιδευτικό, ανθρωπιστικό και τουριστικό τομέα. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα βοηθήσει τους λαούς μας να γνωρίσουν ακόμη πιο κοντά ο ένας την ιστορία, τις παραδόσεις και τα έθιμα του άλλου.
  Πέρυσι, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε δύο φορές τη Ρωσία. Είχαμε πολύ χρήσιμες και ουσιαστικές συνομιλίες. Ενισχύονται οι επαφές μεταξύ υπουργείων και κρατικών οργανισμών, κοινοβουλίων και κοινωνικών οργανώσεων.
  Δυστυχώς, την περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μας εμποδίζει η κάμψη στις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης και αυτό επηρεάζει αρνητικά τη δυναμική των διμερών εμπορικών συναλλαγών, οι οποίες σε σχέση με πέρυσι μειώθηκαν κατά ένα τρίτο – στα 2,75 δισ. δολ. ΗΠΑ. Η ζημία ήταν ιδιαίτερα βαριά για τους Ελληνες παραγωγούς αγροτικών προϊόντων.
  Η Ρωσία ξεκινά από την ανάγκη οικοδόμησης ενός ισότιμου και γνήσιου εταιρικού διαλόγου με την Ευρωπαϊκή Ενωση σε ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων – από την απλοποίηση του καθεστώτος θεωρήσεων διαβατηρίων μέχρι τον σχηματισμό μιας ενεργειακής συμμαχίας. Ωστόσο, δεν παρατηρούμε μέχρι τώρα ότι οι Ευρωπαίοι ομόλογοί μας έχουν την αντίστοιχη προθυμία να ακολουθήσουμε μαζί μια τέτοια αμοιβαία επωφελή και πολλά υποσχόμενη πορεία.
  Παρ’ όλα αυτά, πιστεύουμε ότι στις σχέσεις μας με την Ευρωπαϊκή Ενωση δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν. Για να επιστρέψουμε σε τροχιά ανάπτυξης της πολυδιάστατης εταιρικής σχέσης, πρέπει μόνο να απορριφθεί η εσφαλμένη λογική ότι μία πλευρά μπορεί να μονοπωλήσει το παιχνίδι. Κάθε μια από τις δύο πλευρές οφείλει να παίρνει σοβαρά υπ’ όψιν τις απόψεις και τα συμφέροντα της άλλης.
  Η Ρωσία και η Ευρωπαϊκή Ενωση έχουν φτάσει πλέον σ’ ένα σταυροδρόμι, όπου πρέπει να δοθεί η απάντηση στο ερώτημα:πώς βλέπουμε το μέλλον των σχέσεών μας και ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε; Είμαι πεπεισμένος ότι από τα γεγονότα στην Ουκρανία πρέπει να βγάλουμε τα δέοντα συμπεράσματα και να ξεκινήσουμε την οικοδόμηση, στην αχανή περιοχή από τον Ατλαντικό έως τον Ειρηνικό ωκεανό, μιας ζώνης οικονομικής και ανθρωπιστικής συνεργασίας με βάση την αρχιτεκτονική της ισότιμης και αδιαίρετης ασφάλειας. Ενα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση θα ήταν η εναρμόνιση των διαδικασιών της Ευρωπαϊκής και της Ευρασιατικής ολοκλήρωσης.
  Το έργο αυτό γίνεται όλο και πιο απαραίτητο λόγω του γεγονότος ότι η Ευρώπη σήμερα αντιμετωπίζει αυξανόμενο ανταγωνισμό από άλλα κέντρα επιρροής του σύγχρονου κόσμου. Παραδείγματος χάριν, τις προάλλες, στην επετειακή σύνοδο κορυφής Ρωσίας-ASEAN στο Σότσι είχαμε εποικοδομητική συζήτηση με τους εταίρους μας για επίκαιρα διεθνή θέματα και για τις προοπτικές ακόμα στενότερης ολοκλήρωσης και συνεργασίας στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού. Είναι ολοφάνερο ότι για να εξασφαλίσει η «Γηραιά ήπειρος» τη θέση που δικαιούται στη νέα διεθνή πραγματικότητα πρέπει να συνενωθεί το δυναμικό όλων των ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας.
  Ενα σπουδαίο στοιχείο σε αυτό το σύστημα αποτελούν οι πολυδιάστατες ρωσοελληνικές σχέσεις. Θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα τη σημασία του ενεργειακού τομέα. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στη διαφοροποίηση των διαδρόμων μεταφοράς ενέργειας, η οποία θα αυξήσει τη σταθερότητα των προμηθειών και, συνεπώς, την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης συνολικά.
  Εδώ και δύο δεκαετίες η Ρωσία παραμένει σταθερός και ασφαλής προμηθευτής του φυσικού αερίου για την Ελλάδα. Η ισχύουσα συμφωνία με την Ελλάδα έχει ανανεωθεί έως το 2026 με ευνοϊκούς για τη χώρα σας όρους. Εχοντας υπ’ όψιν την επιθυμία των ελληνικών αρχών να αναδειχθεί η χώρα σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο των Βαλκανίων, υπολογίζαμε πάντα την Ελλάδα στους σχεδιασμούς μας για την αύξηση των εφοδιασμών των υδρογονανθράκων στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη.
  Από το 2006 η Gazprom προωθούσε δυναμικά το σχέδιο «Νότιος Αγωγός». Αλλά σε κάποιο στάδιο η υλοποίησή του έγινε αδύνατη λόγω της μη εποικοδομητικής στάσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αν και αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε το σχέδιο, το θέμα των νοτίων διαδρόμων διέλευσης των ενεργειακών πόρων μας στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης παραμένει στην ατζέντα. Τον Φεβρουάριο στη Ρώμη οι επικεφαλής της Gazprom, της ιταλικής εταιρείας Edison και της ελληνικής ΔΕΠΑ υπέγραψαν το Μνημόνιο Κατανόησης για τη μεταφορά του ρωσικού φυσικού αερίου μέσω του βυθού της Μαύρης Θάλασσας και τρίτων χωρών προς την Ελλάδα και Ιταλία.
  Η Ρωσία θα μπορούσε να συμβάλει επίσης στην αναβάθμιση των ελληνικών υποδομών στο πεδίο των μεταφορών. Πρόκειται για την συμμετοχή ρωσικών επιχειρηματικών ομίλων στους επικείμενους διαγωνισμούς για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων των σιδηροδρομικών εταιρειών και του λιμένα της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει και μια σειρά άλλων σχεδίων που μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τη διμερή συνεργασία.
  Είμαι βέβαιος ότι οι φιλικές ρωσοελληνικές σχέσεις συνιστούν κοινή μας κληρονομιά και σταθερή βάση για μια πολλά υποσχόμενη εταιρική σχέση, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Ευελπιστώ ότι θα εντατικοποιήσουμε περαιτέρω τον πολυδιάστατο διάλογο και θα υλοποιήσουμε μαζί τα κοινά μας σχέδια.

 4. #19424
  Avatar von murzalka1

  Registriert seit
  28.04.2013
  Beiträge
  403

 5. #19425
  Avatar von De_La_GreCo

  Registriert seit
  17.08.2008
  Beiträge
  24.719
  sigoura maimou ala tespa  ΠΈΜΠΤΗ, 26 ΜΑΪ́ΟΥ 20


  ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Ρώσοι μιλούν για αμυντική συμμαχία με την Ελλάδα έναντι της επιθετικής προκλητικότητας της Τουρκίας  Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα μετά τις ξεκάθαρες δηλώσεις από την Μόσχα για αμυντική υποστήριξη στην χώρα μας έναντι εξελίξεων στο Αιγαίο από την Τουρκία.

  Ο Ρώσος Προεδρικός Σύμβουλος Yuri Ushakov δήλωσε πριν λίγο ότι : «η στρατιωτική συνεργασία με την Ελλάδα είναι σημαντική ενόψει των τουρκικών προκλήσεων», δημιουργώντας ζαλάδες στο «Ντολμά Μπαχτσέ» ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζουν το προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα , και προσωπικά στον Ερντογάν τον οποίο σαφώς θα πρέπει να « ζώνουν τα φίδια».

  «Η στρατιωτική-τεχνική συνεργασία μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας, είναι σημαντική εν όψει του γεγονότος ότι η Αθήνα ευρίσκεται σε μια συνεχή πρόκληση και περιορισμό από την Τουρκία», δήλωσε την Πέμπτη, ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Yuri Ushakov, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

  Ο ίδιος Ρώσος αξιωματούχος μίλησε για το επίσης σημαντικό γεγονός των συνεχιζόμενων τουρκικών προκλήσεων και την αναχαίτιση της Τουρκίας, στους δημοσιογράφους την παραμονή της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.


  Πρόκειται για την πρώτη δήλωση στρατιωτικής υποστήριξης της χώρας μας από την Μόσχα , οι μυστικές υπηρεσίας της οποίας γνωρίζουν επακριβώς τι πρόκειται να διαδραματιστεί στο Αιγαίο το επόμενο διάστημα.

  Οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι η Τουρκία θα μας προκαλέσει ανοικτά , προφανώς με τις «ευλογίες» της Δύσης, για να δημιουργηθεί πιο ανώδυνα το κράτος του Κουρδιστάν .

  Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει τα τεκταινόμενα τα οποία θα λάβουν χώρα και να πάρει την ορθή απόφαση. Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές ώρες υπογράψαμε μια συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ , η οποία είναι ακόμη στον « αέρα». Όλα συνηγορούν για ένα σίγουρα μακρύ ζεστό καλοκαίρι.
  - See more at: ???????? ??? ????????: ???????: ?? ????? ?????? ??? ???????? ???????? ?? ??? ?????? ?????? ??? ?????????? ??????????????? ??? ????????

  ???????? ??? ????????: ???????: ?? ????? ?????? ??? ???????? ???????? ?? ??? ?????? ?????? ??? ?????????? ??????????????? ??? ????????

 6. #19426
  Avatar von Dikefalos

  Registriert seit
  10.10.2010
  Beiträge
  12.628
  Zitat Zitat von De_La_GreCo Beitrag anzeigen
  sigoura maimou ala tespa  ΠΈΜΠΤΗ, 26 ΜΑΪ́ΟΥ 20


  ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Ρώσοι μιλούν για αμυντική συμμαχία με την Ελλάδα έναντι της επιθετικής προκλητικότητας της Τουρκίας  Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα μετά τις ξεκάθαρες δηλώσεις από την Μόσχα για αμυντική υποστήριξη στην χώρα μας έναντι εξελίξεων στο Αιγαίο από την Τουρκία.

  Ο Ρώσος Προεδρικός Σύμβουλος Yuri Ushakov δήλωσε πριν λίγο ότι : «η στρατιωτική συνεργασία με την Ελλάδα είναι σημαντική ενόψει των τουρκικών προκλήσεων», δημιουργώντας ζαλάδες στο «Ντολμά Μπαχτσέ» ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομάζουν το προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα , και προσωπικά στον Ερντογάν τον οποίο σαφώς θα πρέπει να « ζώνουν τα φίδια».

  «Η στρατιωτική-τεχνική συνεργασία μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας, είναι σημαντική εν όψει του γεγονότος ότι η Αθήνα ευρίσκεται σε μια συνεχή πρόκληση και περιορισμό από την Τουρκία», δήλωσε την Πέμπτη, ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Yuri Ushakov, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

  Ο ίδιος Ρώσος αξιωματούχος μίλησε για το επίσης σημαντικό γεγονός των συνεχιζόμενων τουρκικών προκλήσεων και την αναχαίτιση της Τουρκίας, στους δημοσιογράφους την παραμονή της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.


  Πρόκειται για την πρώτη δήλωση στρατιωτικής υποστήριξης της χώρας μας από την Μόσχα , οι μυστικές υπηρεσίας της οποίας γνωρίζουν επακριβώς τι πρόκειται να διαδραματιστεί στο Αιγαίο το επόμενο διάστημα.

  Οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι η Τουρκία θα μας προκαλέσει ανοικτά , προφανώς με τις «ευλογίες» της Δύσης, για να δημιουργηθεί πιο ανώδυνα το κράτος του Κουρδιστάν .

  Ο ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει τα τεκταινόμενα τα οποία θα λάβουν χώρα και να πάρει την ορθή απόφαση. Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές ώρες υπογράψαμε μια συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ , η οποία είναι ακόμη στον « αέρα». Όλα συνηγορούν για ένα σίγουρα μακρύ ζεστό καλοκαίρι.
  - See more at: ???????? ??? ????????: ???????: ?? ????? ?????? ??? ???????? ???????? ?? ??? ?????? ?????? ??? ?????????? ??????????????? ??? ????????

  ???????? ??? ????????: ???????: ?? ????? ?????? ??? ???????? ???????? ?? ??? ?????? ?????? ??? ?????????? ??????????????? ??? ????????
  Ama to theleisi h ellada....tha to kanei sigoura.Alla me tetoious traxanades pou ehoume stin kybernisi to apokleio.

 7. #19427
  Avatar von De_La_GreCo

  Registriert seit
  17.08.2008
  Beiträge
  24.719
  Zitat Zitat von Dikefalos Beitrag anzeigen
  Ama to theleisi h ellada....tha to kanei sigoura.Alla me tetoious traxanades pou ehoume stin kybernisi to apokleio.

  Me Nees Dimokraties, Pasokia, Potamia,Syriza, Myriza k Dimourgia Ksana tha eisai panda to protektorato tis Dusis.....K ama poune afti na dwsoume ebathi stous abaftestous pistebw afta ta kommata tha elegan k nai.....

 8. #19428
  Avatar von Zeus

  Registriert seit
  30.10.2011
  Beiträge
  10.106
  Zitat Zitat von De_La_GreCo Beitrag anzeigen
  Me Nees Dimokraties, Pasokia, Potamia,Syriza, Myriza k Dimourgia Ksana tha eisai panda to protektorato tis Dusis.....K ama poune afti na dwsoume ebathi stous abaftestous pistebw afta ta kommata tha elegan k nai.....
  Τι στον κόρακα εννοείς με 'ebathi';

 9. #19429
  Avatar von Dikefalos

  Registriert seit
  10.10.2010
  Beiträge
  12.628
  Zitat Zitat von De_La_GreCo Beitrag anzeigen
  Me Nees Dimokraties, Pasokia, Potamia,Syriza, Myriza k Dimourgia Ksana tha eisai panda to protektorato tis Dusis.....K ama poune afti na dwsoume ebathi stous abaftestous pistebw afta ta kommata tha elegan k nai.....
  Egw sou Leo.......oti h kolofardia mas tha ta ferei ola stin sosti poreia.Ehei hari pou o apenanti eine pio megalo orgio APO tha dika mas

 10. #19430
  Avatar von De_La_GreCo

  Registriert seit
  17.08.2008
  Beiträge
  24.719
  Zitat Zitat von Zeus Beitrag anzeigen
  Τι στον κόρακα εννοείς με 'ebathi';

  Perioxes kale

Ähnliche Themen

 1. Endlich gute Nachrichten aus Griechenland
  Von Kizil-Türk im Forum Politik
  Antworten: 275
  Letzter Beitrag: 09.02.2013, 18:30
 2. Nachrichten aus Kosova
  Von Feuerengel im Forum Politik
  Antworten: 1
  Letzter Beitrag: 16.10.2005, 13:34