BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Seite 292 von 1327 ErsteErste ... 1922422822882892902912922932942952963023423927921292 ... LetzteLetzte
Ergebnis 2.911 bis 2.920 von 13264

Nachrichten aus Kroatien

Erstellt von DZEKO, 29.08.2013, 12:32 Uhr · 13.263 Antworten · 428.090 Aufrufe

 1. #2911

 2. #2912
  Avatar von Jure Gagaric

  Registriert seit
  02.04.2015
  Beiträge
  26.882
  Prominente Liste.

 3. #2913
  Avatar von daro

  Registriert seit
  15.07.2015
  Beiträge
  11.184
  Wiso werden in so einer Liste Namen überdeckt.
  Wil jemand einige Leute schützen

 4. #2914
  Avatar von Indianer

  Registriert seit
  13.11.2010
  Beiträge
  26.285
  hm...
  bei welchen banken haben die sonst noch konten?

  werden doch net vergessen haben, in der schweiz auch eins eröffnet haben.?

  haben hoffentlich auch noch Immobilien und werden nicht bei Mama wohnen.....

  altmodische Kroaten..

  - - - Aktualisiert - - -

  also, wenn z.B eine dijana pleskina mit der eu 200 Millionen für die Räumung der minen aushandelt, dann darf sie auch 8,6 Millionen auf dem eigenen Konto haben.
  oder net?
  schliesslich ist das ja ein geschenk aus brüssel....

 5. #2915
  Avatar von Indianer

  Registriert seit
  13.11.2010
  Beiträge
  26.285
  Misstrauensvotum
  Kroatische Regierung abgewählt

  Der parteilose kroatische Regierungschef Tihomir Oreskovic ist nach nicht einmal fünf Monaten im Amt abgewählt worden.
  125 von 151 Abgeordneten im Parlament stimmten für seine Ablösung.  Misstrauensvotum: Kroatische Regierung abgewählt - Europa - FAZ

 6. #2916
  Avatar von Jure Gagaric

  Registriert seit
  02.04.2015
  Beiträge
  26.882


  Seine Arbeit in einer nicht korrupten Regierung hätte mich interessiert. Wird es wohl aber so schnell nicht geben.


  index.sf hat ein Best Of zusammengestellt

  VIDEO Zbogom, Ore?kovi?u, gra?evino stara: Po ovim ?emo biserima pamtiti biv?eg premijera - Vijesti - Index.hr

 7. #2917
  Avatar von Strahimir I

  Registriert seit
  26.08.2009
  Beiträge
  1.433
  Prije točno 71 godinu smaknut je autor pjesme 'Rajska djevo, kraljice Hrvata'


  Ovaj strašan zločin pokazuje kako su partizani i komunisti htjeli obezglaviti hrvatski narod proganjajući i ubijajući njegove najbolje sinove.
  Autor: narod.hr/dulist.hr

  Na današnji dan 24. listopada 1944. na Daksi, otočiću pored Dubrovnika, smaknut je otac Petar Perica, katolički svećenik i isusovac. Taj bogobojazni svećenik bio je autor u hrvatskom puku popularnih napjeva ‘Rajska djevo, kraljice Hrvata’ i ‘Do nebesa nek se ori’.

  Rođen u Kotišini kraj Makarske 27. lipnja 1881., otac Petar Perica osnovnu je školu pohađao u Makarskoj. Poslije toga, školovanje je nastavio 1895. u sjemeništu u Travniku.

  Godine 1901., postao je isusovac. Novincijat je obavio u Velehradu pa se dalje školovao u Austriji i Bratislavi. Kao redovnik boravio je u Zagrebu, Travniku, Splitu, Šibeniku i Dubrovniku. Od 1937. godine otac Petar Perica živi u Dubrovniku, gdje postaje superior tamošnje isusovačke zajednice. Na službi je u dubrovačkom biskupijskom sjemeništu.

  Nakon što su 18. listopada 1944. partizani ušli u Dubrovnik, u nedjelju 22. listopada iza 22 sata navečer uhitili su Petra Pericu. Čuvši o partizanima koji su ga došli uhititi u kuću Družbe Isusove, pater Perica je kratko rekao: ‘Presveto Srce Isusovo, smiluj mi se. Ako je žrtva, pa neka bude, primam je!” Potom se brzo spremio, uzevši sa sobom svoj redovnički križ, sliku Srca Isusovog i Marijinog, te sliku svetog Josipa.

  Spremajući se stalno preporučivao – kratkim zazivima Srcu Isusovom i Marijinom, i svom zaštitniku svetom Josipu. Pripremao je tako svoje toplo i nedužno kršćansko i svećeničko srce da se spremi podnijeti žrtvu po uzoru na Gospodina, zatražio oprost od u kući prisutne redovničke braće i od svih se zauvijek oprostio.

  Krvnici s petokrakama na kapama već su mu pripremili grob, kao i brojnim nevinim Dubrovčanima. U noći sa 23. na 24. listopada 1944. iz zatvora u samom Dubrovniku prevezen je sa većom grupom drugih uglednih građana Dubrovnika na obližnji otočić Daksu. Tamo su bez suđenja ubijena 53 ugledna dubrovačka Hrvata.

  Nakon ekshumacije tijela ubijenih, DNK analizom su identificirani posmrtni ostaci Petra Perice, pa je nakon gotovo 66 godina 26. lipnja 2010. dostojno pokopan uz svoju redovničku subraću na dubrovačkom gradskom groblju Boninovo. Poznat je kao autor do danas u narodu omiljenih katoličkih pjesama ‘Rajska Djevo kraljice Hrvata” i ‘Do nebesa nek se ori”.

  Ovaj strašan zločin pokazuje kako su partizani i komunisti htjeli obezglaviti hrvatski narod proganjajući i ubijajući njegove najbolje sinove, upravo one koji su bili nositelji vjerskog i društvenog života.

  Nebrojeni pokolji i progoni svećenika, učitelja, književnika, liječnika i drugih nositelja i stupova društva teret su čije posljedice osjeća hrvatski narod i dan danas. Najtužnija stvar je što se ovim strašnim događanjima i zločinima moralo šutjeti 45 godina po cijenu zatvora, pa i smrti. Čak i danas se prijeti onima koji istražuju i razotkrivaju strašne zločine partizana.

 8. #2918
  Avatar von Strahimir I

  Registriert seit
  26.08.2009
  Beiträge
  1.433
  Neradni dan pedera i domaćih izdajnika?!
  17. LIPNJA 2016. Elvis Duspara

  Domaći izdajnici, čiji se dan obilježava u Hrvatskoj kao državni praznik, su se borili protiv Hrvatske, a za Jugoslaviju i to tek nakon što je pukla ljubav i vojni savez Hitlera i Staljina!

  Tekst: Elvis Duspara

  Eno održana gej parada u Zagrebu. Njih tri i pol tisuće je čuvala policija. Inače, dok sam bio dijete, mi u Bosanskom Brodu smo one muškarce koji vole raditi one stvari s muškima zvali pederi. Žene koje vole raditi one stvari sa ženama smo zvali lezbijke. Nitko od nas nije niti jednoj ženi rekao da je peder jer kada kažeš nekome da je peder, odmah se zna da se radi o muškom. Zato ženama nismo niti govorili da je peder. Onda je došla demokracija i riječ peder je postala nekulturna, a i samim pederima je smetala jer su svi znali što to znači.

  Zato su pederi postali gejevi što bi kao trebalo značiti da su veseli. A riječ kao riječ opisuje neku radnju ili sklonost. A zašto su ovi “veseli” i čime se to oni hvale?

  Da se ja sada tu hvalim kako sam nakon obavljanja velike nužde toliko se ispraznio da sam začepio odvod u wc školjci vi bi vjerojatno rekli da nisam baš svoj. A što mislite da još organiziram i paradu na tu temu? Nema šanse, zar ne?

  Ali, ako se netko želi hvaliti time što voli u ono mjesto gdje izlaze nečistoće stavljati čep, onda ga čuva policija?! Jeste li ikada čuli za neku domaćicu koja se hvali što joj se toaletni odvod začepio? Ja nisam. Obično kada se začepi toaletni odvod onda se zove vodoinstalater da riješi problem.

  E da, riječ peder bi još koristili i da opišemo karakter kada je netko, onako, bez srama ili skrupula, ili kada samo gleda svoj interes, znači licemjer ili prevarant. Bilo bi dovoljno nekome reći: “Baš si peder!” i ovaj bi odmah znao na čemu je. Ne sjećam se da je itko u tim trenucima razmišljao da li je taj peder po seksualnosti ili po karakteru.

  Malo sam gledao slike s te parade i shvatio da je to u biti i dalje obična parada pedera. Maltretirati cijeli grad radi nečega tako “važnog” kao načina postizanja seksualnog vrhunca mogu samo pederi.

  No, ove godine sam vidio da su “iz ormara” izašli neki novi pederi. Na čelu te parade pedera sam vidio sliku s velikim transparentom “Antifa Zagreb”. To su kao antifašisti. I ako je itko bio protiv te parade, baš zbog toga bi je trebalo održavati svake godine čisto da ljudi znaju tko je peder, a tko nije.

  Dakle, ove godine je svekolika hrvatska javnost mogla zaključiti da su antifašisti zapravo najobičniji pederi.

  Nećete vjerovati, ali ti pederi imaju čak i svoj državni praznik. Obilježavaju ga svake godine 22. lipnja pod nazivom “Dan antifašističke borbe”. U stvarnosti slave dan oružane pobune protiv Hrvatske.

  Čisto da podsjetim što to antifašisti, a za koje je javnost mogla zaključiti da se radi o pederima, slave taj dan.

  Hitler i Staljin su imali dogovor ne samo o nenapadanju nego je to bio pravi pravcati vojni savez. Taj Pakt o nenapadanju između Njemačke i SSSR-a je potpisan 23. kolovoza 1939. godine u Moskvi. Prema tome Paktu bila je uključena i trgovinska razmjena između Njemačke i SSSR-a.

  S obzirom da su Britanci uveli vojnu blokadu, Njemačka je naftu i potrebne sirovine dobijala od SSSR-a i Staljina. Za uzvrat je Hitler svome prijatelju Staljinu davao modernu tehnologiju. I taj vojni Savez ili Pakt je trajao prve dvije godine Drugog svjetskog rata gdje su saveznici, Hitler i Staljin, napali više država i između sebe podijelili njihove teritorije.

  Hrvatska Wikipedia donosi sljedeće: “Iako je službeno bio označen kao “pakt o nenapadanju”, ovaj sporazum obuhvaćao je i tajni protokol kojim je izvršena podjela interesnih sfera u nezavisnim zemljama Finskoj, Estoniji, Latviji, Litvi, Poljskoj i Rumunjskoj. Tajni protokol je eksplicitno predviđao “političke i teritorijalne promjene” u dijelovima navedenih zemalja što je ovaj sporazum pretvorilo u agresivni vojni savez usprkos njegovom službenom nazivu. Kao posljedica ovog sporazuma sve navedene zemlje su napadnute i okupirane, bilo od strane Njemačke, bilo od strane SSSR-a; Rumunjska i Poljska kao najveće od tih država napali su Nijemci i Sovjeti zajednički. Od svih tih zemalja koje su bile žrtve sovjetsko – njemačkog savezništva, jedino je Finska, koja je dva puta vodila rat sa Sovjetskim Savezom tijekom Drugog svjetskog rata, uspjela sačuvati svoju nezavisnost; međutim je i ona bila prisiljena ustupiti određene teritorije.”

  Ako nekoga zanima više neka utipka u Google “Pakt Ribbentrop-Molotov” ili neka posjeti wikipedijinu stranicu na linku: https://hr.wikipedia.org/wiki/Pakt_Ribbentrop-Molotov

  Uglavnom, mene su kao dijete u školi učili da je za vrijeme Drugog svjetskog rata bio bratoubilački rat i da su postojali domaći izdajnici. Pa ‘ajde da vidimo tko su ti domaći izdajnici zapravo bili.

  Kada je Hitler 22. lipnja 1941. prekršio vojni savez i napao svoga prijatelja Staljina s kojim je dijelio svijet, ti “naši” pederi su odlučili da više neće biti fašisti nego da će biti domaći izdajnici. Na taj dan, 22. lipnja 1941. su pederi otišli u šumu Brezovica kod Siska i osnovali Prvi sisački partizanski odred koji je bio i prva antihitlerovska postrojba. Taj dan su domaći izdajnici, tj. fašisti odlučili postati antifašisti.

  Da nije Hitler 22. lipnja 1941. operacijom Barbarossa prekršio vojni Savez sa svojim prijateljem Staljinom, možda bi ovi “naši” pederi danas slavili Hitlerov rođendan kao državni praznik?!

  Uglavnom, Hrvatima se prodaje magla kako su se pederi iz Brezovice pobunili zbog rasnih zakona koji su bili u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. To jednostavno nije točno jer da je tako, pobunili bi se puno ranije. Nisu tim pederima smetali rasni zakoni nego Država Hrvatska. Da su im smetali rasni zakoni onda ne bi ratovali za Jugoslaviju. Možda netko ne zna, ali u Kraljevini Jugoslaviji su bili rasni zakoni koji tim pederima ne smetaju, a trebali bi!

  Kažu ti domaći izdajnici da su se ti šumski pederi pobunili zbog zločina koji su bili u NDH?! Ma, nemoj! U tom trenutku nitko živ ne zna za bilo kakve zločine, pa niti to da će domaći izdajnici pobiti 500.000 Hrvata na Križnom putu 1945.

  Stvarnost je vrlo jednostavna, ti domaći izdajnici su se u ime SSSR-a borili protiv Države Hrvatske, a za uspostavu naddržave Jugoslavije.

  Da ne bude zabune, pod te šumske pedere teroriste ni u kojem slučaju ne ubrajam onaj dio časnih ljudi koji su se kao partizani borili protiv talijanskih, njemačkih i četničkih okupatora, a za samostalnu suverenu i Hrvatsku.

  Da pojasnim za one koji još uvijek ne shvaćaju što se to “slavi” kao državni praznik 22. lipnja u Hrvatskoj. Ako ti se ne sviđa vlast, onda se boriš za promjenu vlasti, ali ne rušiš državu. Država nikada ne može biti kriva, nego vlast.

  Ovi pederi, čiji se dan obilježava u Hrvatskoj kao državni praznik, su se borili protiv Hrvatske, a za Jugoslaviju i to tek nakon što je pukla ljubav i vojni savez Hitlera i Staljina!

  Sve pišem i ne vjerujem što to Hrvatska slavi. Mi smo valjda jedina država u svijetu koja ima državni praznik gdje se slavi teroristička oružana pobuna protiv te države.

  Kako ja nisam peder, a niti fašist niti antifašist, ja ne slavim taj dan. Imam ja svojih dana u godini koje slavim, a koje neću napisati jer bi mogli zasmetati pederima i domaćim izdajnicima.

  - - - Aktualisiert - - -

  Neradni dan pedera i domaćih izdajnika?!
  17. LIPNJA 2016. Elvis Duspara

  Domaći izdajnici, čiji se dan obilježava u Hrvatskoj kao državni praznik, su se borili protiv Hrvatske, a za Jugoslaviju i to tek nakon što je pukla ljubav i vojni savez Hitlera i Staljina!

  Tekst: Elvis Duspara

  Eno održana gej parada u Zagrebu. Njih tri i pol tisuće je čuvala policija. Inače, dok sam bio dijete, mi u Bosanskom Brodu smo one muškarce koji vole raditi one stvari s muškima zvali pederi. Žene koje vole raditi one stvari sa ženama smo zvali lezbijke. Nitko od nas nije niti jednoj ženi rekao da je peder jer kada kažeš nekome da je peder, odmah se zna da se radi o muškom. Zato ženama nismo niti govorili da je peder. Onda je došla demokracija i riječ peder je postala nekulturna, a i samim pederima je smetala jer su svi znali što to znači.

  Zato su pederi postali gejevi što bi kao trebalo značiti da su veseli. A riječ kao riječ opisuje neku radnju ili sklonost. A zašto su ovi “veseli” i čime se to oni hvale?

  Da se ja sada tu hvalim kako sam nakon obavljanja velike nužde toliko se ispraznio da sam začepio odvod u wc školjci vi bi vjerojatno rekli da nisam baš svoj. A što mislite da još organiziram i paradu na tu temu? Nema šanse, zar ne?

  Ali, ako se netko želi hvaliti time što voli u ono mjesto gdje izlaze nečistoće stavljati čep, onda ga čuva policija?! Jeste li ikada čuli za neku domaćicu koja se hvali što joj se toaletni odvod začepio? Ja nisam. Obično kada se začepi toaletni odvod onda se zove vodoinstalater da riješi problem.

  E da, riječ peder bi još koristili i da opišemo karakter kada je netko, onako, bez srama ili skrupula, ili kada samo gleda svoj interes, znači licemjer ili prevarant. Bilo bi dovoljno nekome reći: “Baš si peder!” i ovaj bi odmah znao na čemu je. Ne sjećam se da je itko u tim trenucima razmišljao da li je taj peder po seksualnosti ili po karakteru.

  Malo sam gledao slike s te parade i shvatio da je to u biti i dalje obična parada pedera. Maltretirati cijeli grad radi nečega tako “važnog” kao načina postizanja seksualnog vrhunca mogu samo pederi.

  No, ove godine sam vidio da su “iz ormara” izašli neki novi pederi. Na čelu te parade pedera sam vidio sliku s velikim transparentom “Antifa Zagreb”. To su kao antifašisti. I ako je itko bio protiv te parade, baš zbog toga bi je trebalo održavati svake godine čisto da ljudi znaju tko je peder, a tko nije.

  Dakle, ove godine je svekolika hrvatska javnost mogla zaključiti da su antifašisti zapravo najobičniji pederi.

  Nećete vjerovati, ali ti pederi imaju čak i svoj državni praznik. Obilježavaju ga svake godine 22. lipnja pod nazivom “Dan antifašističke borbe”. U stvarnosti slave dan oružane pobune protiv Hrvatske.

  Čisto da podsjetim što to antifašisti, a za koje je javnost mogla zaključiti da se radi o pederima, slave taj dan.

  Hitler i Staljin su imali dogovor ne samo o nenapadanju nego je to bio pravi pravcati vojni savez. Taj Pakt o nenapadanju između Njemačke i SSSR-a je potpisan 23. kolovoza 1939. godine u Moskvi. Prema tome Paktu bila je uključena i trgovinska razmjena između Njemačke i SSSR-a.

  S obzirom da su Britanci uveli vojnu blokadu, Njemačka je naftu i potrebne sirovine dobijala od SSSR-a i Staljina. Za uzvrat je Hitler svome prijatelju Staljinu davao modernu tehnologiju. I taj vojni Savez ili Pakt je trajao prve dvije godine Drugog svjetskog rata gdje su saveznici, Hitler i Staljin, napali više država i između sebe podijelili njihove teritorije.

  Hrvatska Wikipedia donosi sljedeće: “Iako je službeno bio označen kao “pakt o nenapadanju”, ovaj sporazum obuhvaćao je i tajni protokol kojim je izvršena podjela interesnih sfera u nezavisnim zemljama Finskoj, Estoniji, Latviji, Litvi, Poljskoj i Rumunjskoj. Tajni protokol je eksplicitno predviđao “političke i teritorijalne promjene” u dijelovima navedenih zemalja što je ovaj sporazum pretvorilo u agresivni vojni savez usprkos njegovom službenom nazivu. Kao posljedica ovog sporazuma sve navedene zemlje su napadnute i okupirane, bilo od strane Njemačke, bilo od strane SSSR-a; Rumunjska i Poljska kao najveće od tih država napali su Nijemci i Sovjeti zajednički. Od svih tih zemalja koje su bile žrtve sovjetsko – njemačkog savezništva, jedino je Finska, koja je dva puta vodila rat sa Sovjetskim Savezom tijekom Drugog svjetskog rata, uspjela sačuvati svoju nezavisnost; međutim je i ona bila prisiljena ustupiti određene teritorije.”

  Ako nekoga zanima više neka utipka u Google “Pakt Ribbentrop-Molotov” ili neka posjeti wikipedijinu stranicu na linku: https://hr.wikipedia.org/wiki/Pakt_Ribbentrop-Molotov

  Uglavnom, mene su kao dijete u školi učili da je za vrijeme Drugog svjetskog rata bio bratoubilački rat i da su postojali domaći izdajnici. Pa ‘ajde da vidimo tko su ti domaći izdajnici zapravo bili.

  Kada je Hitler 22. lipnja 1941. prekršio vojni savez i napao svoga prijatelja Staljina s kojim je dijelio svijet, ti “naši” pederi su odlučili da više neće biti fašisti nego da će biti domaći izdajnici. Na taj dan, 22. lipnja 1941. su pederi otišli u šumu Brezovica kod Siska i osnovali Prvi sisački partizanski odred koji je bio i prva antihitlerovska postrojba. Taj dan su domaći izdajnici, tj. fašisti odlučili postati antifašisti.

  Da nije Hitler 22. lipnja 1941. operacijom Barbarossa prekršio vojni Savez sa svojim prijateljem Staljinom, možda bi ovi “naši” pederi danas slavili Hitlerov rođendan kao državni praznik?!

  Uglavnom, Hrvatima se prodaje magla kako su se pederi iz Brezovice pobunili zbog rasnih zakona koji su bili u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. To jednostavno nije točno jer da je tako, pobunili bi se puno ranije. Nisu tim pederima smetali rasni zakoni nego Država Hrvatska. Da su im smetali rasni zakoni onda ne bi ratovali za Jugoslaviju. Možda netko ne zna, ali u Kraljevini Jugoslaviji su bili rasni zakoni koji tim pederima ne smetaju, a trebali bi!

  Kažu ti domaći izdajnici da su se ti šumski pederi pobunili zbog zločina koji su bili u NDH?! Ma, nemoj! U tom trenutku nitko živ ne zna za bilo kakve zločine, pa niti to da će domaći izdajnici pobiti 500.000 Hrvata na Križnom putu 1945.

  Stvarnost je vrlo jednostavna, ti domaći izdajnici su se u ime SSSR-a borili protiv Države Hrvatske, a za uspostavu naddržave Jugoslavije.

  Da ne bude zabune, pod te šumske pedere teroriste ni u kojem slučaju ne ubrajam onaj dio časnih ljudi koji su se kao partizani borili protiv talijanskih, njemačkih i četničkih okupatora, a za samostalnu suverenu i Hrvatsku.

  Da pojasnim za one koji još uvijek ne shvaćaju što se to “slavi” kao državni praznik 22. lipnja u Hrvatskoj. Ako ti se ne sviđa vlast, onda se boriš za promjenu vlasti, ali ne rušiš državu. Država nikada ne može biti kriva, nego vlast.

  Ovi pederi, čiji se dan obilježava u Hrvatskoj kao državni praznik, su se borili protiv Hrvatske, a za Jugoslaviju i to tek nakon što je pukla ljubav i vojni savez Hitlera i Staljina!

  Sve pišem i ne vjerujem što to Hrvatska slavi. Mi smo valjda jedina država u svijetu koja ima državni praznik gdje se slavi teroristička oružana pobuna protiv te države.

  Kako ja nisam peder, a niti fašist niti antifašist, ja ne slavim taj dan. Imam ja svojih dana u godini koje slavim, a koje neću napisati jer bi mogli zasmetati pederima i domaćim izdajnicima.

 9. #2919
  Avatar von Jure Gagaric

  Registriert seit
  02.04.2015
  Beiträge
  26.882
  Zitat Zitat von Strahimir I Beitrag anzeigen

  Neradni dan pedera i domaćih izdajnika?!
  17. LIPNJA 2016. Elvis Duspara

  Domaći izdajnici, čiji se dan obilježava u Hrvatskoj kao državni praznik, su se borili protiv Hrvatske, a za Jugoslaviju i to tek nakon što je pukla ljubav i vojni savez Hitlera i Staljina!

  Tekst: Elvis Duspara

  Eno održana gej parada u Zagrebu. Njih tri i pol tisuće je čuvala policija. Inače, dok sam bio dijete, mi u Bosanskom Brodu smo one muškarce koji vole raditi one stvari s muškima zvali pederi. Žene koje vole raditi one stvari sa ženama smo zvali lezbijke. Nitko od nas nije niti jednoj ženi rekao da je peder jer kada kažeš nekome da je peder, odmah se zna da se radi o muškom. Zato ženama nismo niti govorili da je peder. Onda je došla demokracija i riječ peder je postala nekulturna, a i samim pederima je smetala jer su svi znali što to znači.

  Zato su pederi postali gejevi što bi kao trebalo značiti da su veseli. A riječ kao riječ opisuje neku radnju ili sklonost. A zašto su ovi “veseli” i čime se to oni hvale?

  Da se ja sada tu hvalim kako sam nakon obavljanja velike nužde toliko se ispraznio da sam začepio odvod u wc školjci vi bi vjerojatno rekli da nisam baš svoj. A što mislite da još organiziram i paradu na tu temu? Nema šanse, zar ne?

  Ali, ako se netko želi hvaliti time što voli u ono mjesto gdje izlaze nečistoće stavljati čep, onda ga čuva policija?! Jeste li ikada čuli za neku domaćicu koja se hvali što joj se toaletni odvod začepio? Ja nisam. Obično kada se začepi toaletni odvod onda se zove vodoinstalater da riješi problem.

  E da, riječ peder bi još koristili i da opišemo karakter kada je netko, onako, bez srama ili skrupula, ili kada samo gleda svoj interes, znači licemjer ili prevarant. Bilo bi dovoljno nekome reći: “Baš si peder!” i ovaj bi odmah znao na čemu je. Ne sjećam se da je itko u tim trenucima razmišljao da li je taj peder po seksualnosti ili po karakteru.

  Malo sam gledao slike s te parade i shvatio da je to u biti i dalje obična parada pedera. Maltretirati cijeli grad radi nečega tako “važnog” kao načina postizanja seksualnog vrhunca mogu samo pederi.

  No, ove godine sam vidio da su “iz ormara” izašli neki novi pederi. Na čelu te parade pedera sam vidio sliku s velikim transparentom “Antifa Zagreb”. To su kao antifašisti. I ako je itko bio protiv te parade, baš zbog toga bi je trebalo održavati svake godine čisto da ljudi znaju tko je peder, a tko nije.

  Dakle, ove godine je svekolika hrvatska javnost mogla zaključiti da su antifašisti zapravo najobičniji pederi.

  Nećete vjerovati, ali ti pederi imaju čak i svoj državni praznik. Obilježavaju ga svake godine 22. lipnja pod nazivom “Dan antifašističke borbe”. U stvarnosti slave dan oružane pobune protiv Hrvatske.

  Čisto da podsjetim što to antifašisti, a za koje je javnost mogla zaključiti da se radi o pederima, slave taj dan.

  Hitler i Staljin su imali dogovor ne samo o nenapadanju nego je to bio pravi pravcati vojni savez. Taj Pakt o nenapadanju između Njemačke i SSSR-a je potpisan 23. kolovoza 1939. godine u Moskvi. Prema tome Paktu bila je uključena i trgovinska razmjena između Njemačke i SSSR-a.

  S obzirom da su Britanci uveli vojnu blokadu, Njemačka je naftu i potrebne sirovine dobijala od SSSR-a i Staljina. Za uzvrat je Hitler svome prijatelju Staljinu davao modernu tehnologiju. I taj vojni Savez ili Pakt je trajao prve dvije godine Drugog svjetskog rata gdje su saveznici, Hitler i Staljin, napali više država i između sebe podijelili njihove teritorije.

  Hrvatska Wikipedia donosi sljedeće: “Iako je službeno bio označen kao “pakt o nenapadanju”, ovaj sporazum obuhvaćao je i tajni protokol kojim je izvršena podjela interesnih sfera u nezavisnim zemljama Finskoj, Estoniji, Latviji, Litvi, Poljskoj i Rumunjskoj. Tajni protokol je eksplicitno predviđao “političke i teritorijalne promjene” u dijelovima navedenih zemalja što je ovaj sporazum pretvorilo u agresivni vojni savez usprkos njegovom službenom nazivu. Kao posljedica ovog sporazuma sve navedene zemlje su napadnute i okupirane, bilo od strane Njemačke, bilo od strane SSSR-a; Rumunjska i Poljska kao najveće od tih država napali su Nijemci i Sovjeti zajednički. Od svih tih zemalja koje su bile žrtve sovjetsko – njemačkog savezništva, jedino je Finska, koja je dva puta vodila rat sa Sovjetskim Savezom tijekom Drugog svjetskog rata, uspjela sačuvati svoju nezavisnost; međutim je i ona bila prisiljena ustupiti određene teritorije.”

  Ako nekoga zanima više neka utipka u Google “Pakt Ribbentrop-Molotov” ili neka posjeti wikipedijinu stranicu na linku: https://hr.wikipedia.org/wiki/Pakt_Ribbentrop-Molotov

  Uglavnom, mene su kao dijete u školi učili da je za vrijeme Drugog svjetskog rata bio bratoubilački rat i da su postojali domaći izdajnici. Pa ‘ajde da vidimo tko su ti domaći izdajnici zapravo bili.

  Kada je Hitler 22. lipnja 1941. prekršio vojni savez i napao svoga prijatelja Staljina s kojim je dijelio svijet, ti “naši” pederi su odlučili da više neće biti fašisti nego da će biti domaći izdajnici. Na taj dan, 22. lipnja 1941. su pederi otišli u šumu Brezovica kod Siska i osnovali Prvi sisački partizanski odred koji je bio i prva antihitlerovska postrojba. Taj dan su domaći izdajnici, tj. fašisti odlučili postati antifašisti.

  Da nije Hitler 22. lipnja 1941. operacijom Barbarossa prekršio vojni Savez sa svojim prijateljem Staljinom, možda bi ovi “naši” pederi danas slavili Hitlerov rođendan kao državni praznik?!

  Uglavnom, Hrvatima se prodaje magla kako su se pederi iz Brezovice pobunili zbog rasnih zakona koji su bili u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. To jednostavno nije točno jer da je tako, pobunili bi se puno ranije. Nisu tim pederima smetali rasni zakoni nego Država Hrvatska. Da su im smetali rasni zakoni onda ne bi ratovali za Jugoslaviju. Možda netko ne zna, ali u Kraljevini Jugoslaviji su bili rasni zakoni koji tim pederima ne smetaju, a trebali bi!

  Kažu ti domaći izdajnici da su se ti šumski pederi pobunili zbog zločina koji su bili u NDH?! Ma, nemoj! U tom trenutku nitko živ ne zna za bilo kakve zločine, pa niti to da će domaći izdajnici pobiti 500.000 Hrvata na Križnom putu 1945.

  Stvarnost je vrlo jednostavna, ti domaći izdajnici su se u ime SSSR-a borili protiv Države Hrvatske, a za uspostavu naddržave Jugoslavije.

  Da ne bude zabune, pod te šumske pedere teroriste ni u kojem slučaju ne ubrajam onaj dio časnih ljudi koji su se kao partizani borili protiv talijanskih, njemačkih i četničkih okupatora, a za samostalnu suverenu i Hrvatsku.

  Da pojasnim za one koji još uvijek ne shvaćaju što se to “slavi” kao državni praznik 22. lipnja u Hrvatskoj. Ako ti se ne sviđa vlast, onda se boriš za promjenu vlasti, ali ne rušiš državu. Država nikada ne može biti kriva, nego vlast.

  Ovi pederi, čiji se dan obilježava u Hrvatskoj kao državni praznik, su se borili protiv Hrvatske, a za Jugoslaviju i to tek nakon što je pukla ljubav i vojni savez Hitlera i Staljina!

  Sve pišem i ne vjerujem što to Hrvatska slavi. Mi smo valjda jedina država u svijetu koja ima državni praznik gdje se slavi teroristička oružana pobuna protiv te države.

  Kako ja nisam peder, a niti fašist niti antifašist, ja ne slavim taj dan. Imam ja svojih dana u godini koje slavim, a koje neću napisati jer bi mogli zasmetati pederima i domaćim izdajnicima.

  Kada je Hitler 22. lipnja 1941. prekršio vojni savez i napao svoga prijatelja Staljina s kojim je dijelio svijet, ti “naši” pederi su odlučili da više neće biti fašisti nego da će biti domaći izdajnici. Na taj dan, 22. lipnja 1941. su pederi otišli u šumu Brezovica kod Siska i osnovali Prvi sisački partizanski odred koji je bio i prva antihitlerovska postrojba. Taj dan su domaći izdajnici, tj. fašisti odlučili postati antifašisti.  Was ein Scheiß

 10. #2920
  Avatar von Dubioza

  Registriert seit
  02.11.2014
  Beiträge
  2.363
  Zitat Zitat von Cobra Beitrag anzeigen
  @Izdajnik

  I ovo je tebi normalno?


  Anhang 81850

  vazda ste nekom bulju dali da vas guzi tako da uopšte nije čudno

Ähnliche Themen

 1. BF-Nachrichten
  Von Laleh im Forum Rakija
  Antworten: 111
  Letzter Beitrag: 11.01.2014, 03:15
 2. Nachrichten?
  Von Chavo im Forum Rakija
  Antworten: 13
  Letzter Beitrag: 30.12.2010, 01:36
 3. Nachrichten aus Kosova
  Von Feuerengel im Forum Politik
  Antworten: 1
  Letzter Beitrag: 16.10.2005, 13:34
 4. Augewählte Nachrichten
  Von Feuerengel im Forum Politik
  Antworten: 2
  Letzter Beitrag: 06.06.2005, 16:12