BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Ergebnis 1 bis 5 von 5

Ne zna engleski, ali ni zemljopis

Erstellt von B0šNjAk, 17.12.2009, 00:02 Uhr · 4 Antworten · 460 Aufrufe

 1. #1
  Avatar von B0šNjAk

  Registriert seit
  22.01.2009
  Beiträge
  1.551

  Ne zna engleski, ali ni zemljopis

  Ne zna engleski, ali ni zemljopis:
  Bandić misli da je Neum u Dubrovačko-neretvanskoj županiji  Tekst: J.C.

  MILAN BANDIĆ u kampanji je, prema brojaču na njegovim službenim stranicama, već prešao 151 200 kilometara, a turneja se nastavlja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Prva postaja - Neum!


  Iz Bandićevog stožera novinare su izvijestili kako će upravo u tom gradu nezavisni predsjednički kandidat i gradonačelnik Zagreba početi po turneju po krajnjem jugu Hrvatske tijekom koje će posjetiti i Ston, Slano, Mokošicu, Srebreno, Cavtat, Čilipe i Grudu te na kraju Dubrovnik u kojem na Stradunu svojim pristašama pokloniti i koncerte Prljavog kazališta i Klape Intrade.


  No, Bandić je pri tome smetnuo s uma jednu vrlo bitnu stvar. Neum ne samo da nije u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, već nije niti u Hrvatskoj! Županija u kojoj se taj bosansko-hercegovački grad nalazi ima, doduše, slično ime - Hercegovačko-neretvanska. Vjerujemo da Bandić nije želio "aneksijom" Neuma Hrvatskoj želio izazvati međudržavni incident, već mu zemljopis jednostavno nije jača strana. Kao, uostalom, ni engleski jezik.
  index.hr

 2. #2
  Posavac
  budala

 3. #3
  Magic
  I na nogama stojati mu izgleda isto nije naj jaca strana=ima sve sta Politicar na Balkanu treba

 4. #4
  Slavo
  hahaha ... taj covjek jee velika budala !! .. i on hoce da bude predsjednik hrvatske ?? LoL ... ma on ce kurac biti !! ..

 5. #5
  Avatar von B0šNjAk

  Registriert seit
  22.01.2009
  Beiträge
  1.551
  Anketa među Hrvatima u BiH: Bandiću 52 posto glasova

  AKO JE vjerovati anketama, Milan Bandić mogao bi iz BiH odnijeti i više od neugodnog pada prilikom postavljanja vijenca na groblju u Brčkom. Po istraživanju jedne agencije, Bandić uvjerljivo vodi kao kandidat među Hrvatima u susjednoj državi.

  Anketu je 22 općine FBiH u kojima žive Hrvati , a provela ju je agencija za istraživanje javnog mišljenja "Megalopter" iz Mostara. U svim općinama u FBiH na izbore bi izašlo 68 ispitanika, 16 ne bi, a 16 je neodlučno. 55 posto anketiranih zna za koga će glasati, a 45 posto još uvijek odlučuje. Bandić među ispitanicima definitivno vodi, i to s premoćnih 52 posto, što je slično dosadašnjim neformalnim anketama. Slijede ga Dragan Primorac sa 16, Andrija Hebrang s 13, Ivo Josipović sa 4 i ostali kandidati s 15 posto.

  Bandić najbolje rezultate ostvaruje u Zapadnohercegovačkoj županiji, u kojoj odnosi 75 posto glasova, ali u svim županijama status mu je vrlo dobar. Čak i ako ne prelazi 50 posto, svugdje je prvi.

  Oko Bandićeve odluke da velik dio svoje kampanje zadnjih dana provede u BiH bilo je dosta rasprave. S jedne strane, BiH donosi oko 3,5 posto glasova, od kojih bi Bandić mogao osvojiti čak dva posto. Po zadnjim anketama provedenim u Hrvatskoj, Bandića je na drugom mjestu utrke pretekao Nadan Vidošević, i to za oko 2,5 posto. Vidošević u BiH nema gotovo nikakve zapažene rezultate, pa je zamislivo da Bandić dio svog zaostatka nadoknadi upravo prema BiH. Hrvatske ankete ne uračunavaju dijasporu. S druge strane, upozoravalo se da Bandić obilaskom BiH gubi dragocjeno vrijeme koje bi mogao bolje iskoristiti u Hrvatskoj.

  Iako je Bandić više nego bilo koji drugi kandidat svoju pozornost posvetio susjednoj državi, svih pet vodećih kandidata pokazalo se Hrvatima u BiH. Ni Josipović, čija je stranka na prošlim parlamentarnim izborima odigrala opasan gambit najavljujući buduću zabranu glasanja ljudima s dvojnim državljanstvom, posjetio je BiH.

  index.hr

Ähnliche Themen

 1. U vrti?ima besplatan engleski
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 10.08.2010, 11:00
 2. Capello: Rooney je pravi engleski vo?a
  Von GodAdmin im Forum News
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 13.05.2010, 10:30
 3. Amr Zaki poja?ao engleski Hal
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 18.01.2010, 16:00
 4. Murinjo: “Moj fudbal je engleski“
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 14.11.2009, 14:30
 5. Poslanici besplatno u?e engleski
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 29.10.2009, 03:00