BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Ergebnis 1 bis 2 von 2

Otvoreno pismo postovanom valentinu inzku

Erstellt von Kraljica Katarina, 07.11.2009, 14:47 Uhr · 1 Antwort · 306 Aufrufe

 1. #1

  Registriert seit
  14.09.2009
  Beiträge
  46

  Otvoreno pismo postovanom valentinu inzku

  Veoma Postovani godpodine Valentin Inzko

  Ovo je drugi puta da vam se obracam, ovaj puta sa apelom.

  Da je 92 postojao OHR sa bonskim ovlastima i da je kao takav pohapsio Karadzica, Izetbegovica i Matu Bobana, a zabranio rat monstruoznim cetnickim, fasistickim strankama SDS, SDA i HDZ, udruzenim u koaliciji na rusenju Republike BIH i stvarnju velike Srbije, mozda bi bilo kratkotrajnog odbrambenog rata, ali nebi bilo genocida. Genocid je nastao i odvija se i danas iz samo jednog razloga: laznog predstavljanja fasistickih cetnickih stranaka SDA, SDP, SBIH kao" bosnjackih" stranaka i HDZ kao "hrvatske" stranake. Sve te stranke su osnovali cetnici (UDBA) i oni striktno rade na genocidu, bosnocidu i kulturocidu od osnivanja do danas. To je jedini razlog sto se Republika BIH ne moze odbraniti od veliksrpske agresije iz Beograda, koja i dalje traje.

  Dokaz za to je i zadnja koaliciona veza mafijasko-cetnickih stranaka SDA i SNSD, gdje su ponistili vasu odluku o Elektroprenosu. Vi ste donjeli odluku da je je Elektroprivreda u rukama BiH, ali dodje Mujezinovic (SDA) i stane iza Dodika protiv Vas, i cak osnuje i Elektorpivredu Herceg-Bosne, da bi i Hrvate pridobili za to, tj. dadu ekonomski osnov drzavi Herceg-Bosni?

  Time oni direktno krse i dejtonski Ustav, koji je inace nametnut genocidom i idu korak dalje u ruseju Republike BIH.

  Ovdje svijet nije nicim ucijenio lazne "bosnjacke lidere", nego su se oni usprotivili svijetu da bi stali iza Dodika i krenuli u dalje jacanje i provedbu velikosrpskog, cetnickog projeta bosnocida i dovrsenja genocida do kraja.

  - Svijet 1992. priznade jedinstvenu Republiku BiH suprotno zeljama cetnika, a Alija (SDA) ode da pregovara sa Karadzicem o "ustavnom preurednju Bosne i Hercegovine", i dogovori podjelu na entitete, i to tako da vec porazeni cetnici dobise 49% BiH.

  - Vijece Evrope odluci da Bosnu treba ujedinti da bi je primili u Evropu kao zdravu drzavu, i kao prvi korak naprave pritisak na RS da usvoji policijsku refomu gdje se policija dijeli po funkcionalnim regijama, i po kojoj je policija u rukama drzave, a ne entiteta, sto je prakticno znacilo ukidanje genocidne policije RS. Medjutim, Silajdzic i Tihic stanu uz Dodika i spase genocdnu policiju RS. I Bosnjaci opet kazu: "Svijet mrzi muslimane, pa dijeli Bosnu."

  Da ne zaboravim spomenuti i laznog Resia, Mustafu Cerica koga su cetnici doveli na celo IZ BIH pucem i ucjenama i koji evo ovih dana stajeiza ledja cetnicima i upucuje napade na OHR.

  Prezivjeli Bosnjaci ali i svi ostali gradjani lojalni Republici BIH, kao recimo razna nevladina udruzenja se ne mogu sami odbraniti od mafijsko-cetnicke koalicije kriminalca i fasisa iz SNSD, SDA, SDP, SBIH, HDZ iz prostog razloga jer ta banda drzi svu vlast, pljacka budzet za svoju izbornu kampanju i podmicivanje i drzi u rukama sve rezimske medije u Republici BIH.

  Radi se os vega 5-6 hiljada notornih mafijasa, kriminalca, fasista, koji su stali uz velikosrpski projekat koljaca iz Beograda i tako nastoje da produze svoju pljacku cineci genocid drugim sredstvima. Ubistvo Vedrana Puljica i pokusaj ubistva jos 6 gradjana Republike BIH u Sirokom Brijegu je samo jos jedan dokaz pokusaja zastrasivnja gradjna Republike BIH od strane ove monstruozne mafijasko-fasisticke hobotnice, osnovae od starne Milosevica.

  Stoga vas u ime svih slobodoljubivih i lojalnih gradjana Republike BIH molim da iskoristite bonske ovlasti, pa sta god bude. Molim vas da zbog dokazanog pokusaja rusenja drzave BIH, gdje cak otvoreno i bezobrazno krse i nametnuti dejtonski Ustav, zbog enormne korupcije i pljacke poreskih obveznika, zabranite rad mafijasko-cetnickim, zlocinackim organizacijama SNSD, SDA, SDP, SBIH, HDZ, a protiv njihovih aktivista podignete optiznucu zbog korupcije, protudrzavnog djelovanja i spijunaze za interse Srbije.

  Srdacan Pozdrav

  Esad Jaganjac
  Chief Editor Republikabih.net

 2. #2

  Registriert seit
  18.03.2008
  Beiträge
  20.935
  Was für ein Müll

  Könnte glatt von CoolinBan sein, wieoft das Wort "Cetnik" hier erwähnt wird

Ähnliche Themen

 1. Antworten: 124
  Letzter Beitrag: 31.10.2011, 10:49
 2. Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 13.05.2010, 15:00
 3. Beckham napisao otvoreno pismo suigra?ima
  Von GodAdmin im Forum News
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 19.03.2010, 19:00
 4. Otvoreno pismo Tadi?u i Cvetkovi?u
  Von GodAdmin im Forum B92
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 12.06.2009, 17:30
 5. OTVORENO PISMO ILICA DJUKANOVICU
  Von Gast829627 im Forum Politik
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 14.02.2006, 09:54