Zlostavljanje je otkriveno kada su dvojica sinova preplašeni pobjegli kod susjede, kojoj su ispričali kako im pijani otac prijeti ubojstvom, te da je s njim sama u stanu ostala njihova osmogodišnja sestra
Osumnjičeni je, prema kaznenoj prijavi, djevojčici prijetio nožem i sjekirom, pokušavajući je silovati, a onda ju je i porezao. Policija ga je prvo teretila samo za obiteljsko nasilje, no daljnjom obradom utvrđeno je kako je počinio i monstruozni čin nad kćerkicom

ZAGREB - Policajci su u petak u Istražni odjel zagrebačkog Županijskog suda prepratili 46-godišnjeg B.B., osumnjičenog da je počinio kazneno djelo "spolnog odnosa s djetetom ili s njim izjednačenom spolnom radnjom". Osumnjičenik je, kako smo neslužbeno čuli, svoju osmogodišnju kćer prisiljavao na felatio.
Ispitao ga je dežurni istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda Vinko Mioč, koji mu je, potom, odredio mjeru 48-satnog zadržavanja u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i mogućnosti utjecaja na svjedoke.
B.B. je ispričao kako se jedino sjeća da je djevojčicu odveo u kupaonicu kako bi joj promijenio odjeću jer se pomokrila u krevet.
’Ne zaslužujem živjeti’

"Ne zaslužujem živjeti", izjavio je sucu osumnjičeni/Bruno KONJEVIĆDodao je kako mu supruga nije bila doma, jer je bila na službenom putu, na nekom seminaru. Potom se prisjetio kako ga je policija probudila u krevetu.
Još je ispričao kako je sudjelovao u Domovinskom ratu od 1991. do 1995., te da je obolio od PTSP-a, zbog čega se liječio u Vrapču i Jankomiru. Na kraju je zaključio kako ne zaslužuje živjeti ako je zaista počinio ono što mu se stavlja na teret.
Događaj se zbio 28. prosinca u stanu na Laništu, kada je alkoholizirani B.B. maltretirao djecu. Tada su dvojica sinova u dobi od 11 i 12 godina preplašeni pobjegli kod susjede, kojoj su ispričali kako im pijani otac prijeti ubojstvom, te da je s njim sama u stanu ostala njihova osmogodišnja sestra. Susjeda je nakon toga pozvala policiju, čiji su službenici ubrzo zatim ušli u stan osumnjičenika, koji im je pružao otpor pa su primijenili sredstva prisile kako bi ga svladali i priveli.
U kupaonici su, inače, bile krvave mrlje. Djevojčica je bila porezana nožem ispod pazuha, no, na svu sreću, radi se o lakšoj ozljedi. B.B. je, pak, imao porezanu petu, a policajcima je rekao da ne zna kako je ozlijeđen.
Krvave mrlje

On je, prema kaznenoj prijavi, djevojčici prijetio nožem i sjekirom u kupaonici, pokušavajući je silovati, a onda ju je i porezao. Policija ga je prvo teretila samo za obiteljsko nasilje, što je i priopćila na redovitoj konferenciji za novinare. No, daljnjom obradom je utvrđeno kako je počinio i monstruozni čin nad kćerkicom.
Njega će u ponedjeljak ponovno ispitati istražni sudac kojemu predmet bude dodijeljen, te će donijeti odluku o zahtjevu tužilaštva za pokretanjem istražnog postupka i određivanjem osumnjičeniku jednomjesečnog pritvora.