BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Seite 9 von 10 ErsteErste ... 5678910 LetzteLetzte
Ergebnis 81 bis 90 von 92

serben aus bosnien wünschen dem massenmörder und monster radovan karadzic alles gute

Erstellt von lulios, 19.06.2009, 18:55 Uhr · 91 Antworten · 6.872 Aufrufe

 1. #81
  Avatar von Cobra

  Registriert seit
  08.06.2009
  Beiträge
  65.118
  Zitat Zitat von Vincent Vega Beitrag anzeigen
  @michelangelo: bist du pervers? oder wieso stellst du hier bilder von verstümmelten leichen rein?
  wissen doch alle was dieser verrückte gemacht hat...
  Wissen die meisten Serben hier anscheinend nicht!

 2. #82
  Gast829627
  Zitat Zitat von SUB-ZERO Beitrag anzeigen
  nemoj da seres ovuda pedercino ustaska sve ste borbr protiv nas izgubili npr.slavonsko ratiste koridor derventsko ratiste krajinu ste isto izgubili i tri puta ste pokusavali uzeti niste mogli i onda NATO nije mogo vise da gleda tu sramotu i na zahtjev njemacke vam pomogo i bombardovo polozaje VRS
  sedmicu dana i tako ste jedva uzeli samo da znas,pusti ti price tvojih ujki koji se stide istine ´viste za srbina uvjek bili jedna nula velika uvjek ste uz tudju pomoc uspijevali i da vas bude sramota saka Srba iz bosne se borila istovremeno sa ustasama sa muslimanima i sa mudzahedinima i NATO i opet sei nacrtali RS kako su zeljeli to je za vas sramota ujko znas.a daje srbija zaratovala sa vama kao sto je imala u planu to jest da su dozvolile strane sile tek bi vas onda Sloba zgazijo bila bi vas samo saka jada u zagrebu.ljubite svakog nijemca u guzicu i dalje jer su vam i glave i drzavu spasli bolje da kazem oni su sebi drzavu spasli jer su vam svo primorje vec odkupili!!
  bravo majstore.....................

 3. #83
  Avatar von Apollo

  Registriert seit
  29.03.2009
  Beiträge
  266
  Zitat Zitat von SRBiH Beitrag anzeigen
  Und ein dutzend Krajina-Serben zu Gotovina in die Zelle
  Wie oft soll man es noch sagen es gibt keine Krajina und auch keine Krajina Serben.Das sind Kroatische Bürger mit Serbischer Nationalität.

 4. #84
  Avatar von Apollo

  Registriert seit
  29.03.2009
  Beiträge
  266
  Zitat Zitat von SUB-ZERO Beitrag anzeigen
  JA GENAU WIR WISSEN AUCH WAS USTASE GEMACHT HABEN UND
  WIR WISSEN AUCH WAS MUSLIMANCINE GEMACHT HABEN!!!
  Nur die Serben sind unschuldig.

 5. #85

  Registriert seit
  18.06.2009
  Beiträge
  192
  Es ist hier allen klar das Radovan Karadzic ein Kriegsverbrecher ist aber er hat für die serben gekämpft (auch wenn alles nicht mit rechten dingen zu und her gegangen ist) also müüst Ihr damit rechnen das er auch anhänger hat. Ihr Kroaten mögt euren Ante Gotovina auch Auch er ist ein Kriegsverbrecher.

 6. #86
  Avatar von Koma

  Registriert seit
  01.01.2007
  Beiträge
  21.142
  Zitat Zitat von Krusevac 1991 Beitrag anzeigen
  Es ist hier allen klar das Radovan Karadzic ein Kriegsverbrecher ist aber er hat für die serben gekämpft (auch wenn alles nicht mit rechten dingen zu und her gegangen ist) also müüst Ihr damit rechnen das er auch anhänger hat. Ihr Kroaten mögt euren Ante Gotovina auch Auch er ist ein Kriegsverbrecher.
  wer sagt das?

 7. #87

  Registriert seit
  18.06.2009
  Beiträge
  192
  Zitat Zitat von Koma Beitrag anzeigen
  wer sagt das?
  Was wer sagt das willst du etwa sagen er ist kein Kriegsverbrecher oder was?????

 8. #88
  Avatar von Cobra

  Registriert seit
  08.06.2009
  Beiträge
  65.118
  Zitat Zitat von Krusevac 1991 Beitrag anzeigen
  Was wer sagt das willst du etwa sagen er ist kein Kriegsverbrecher oder was?????
  Richtig das ist er nicht!


  Mile Mrkšić - general brani generala koji ga je vojnički porazio

  Bio je svibanj 1995. U Krajini je zavladala panika jer su se mnogi tamošnji stanovnici tek otrijeznili i shvatili da Hrvatska, za razliku od 1991., ima vojnu moć. Veliku. Dio državne tvorevine pobunjenih Srba, Zapadna Slavonija pregažena je u Bljesku. Većina stanovništva bila je toliko šokirana da nisu pomogla nikakva zaustavljanja i jamstva međunarodne zajednice i Hrvatske – izbjegli su u BiH, u Republiku Srpsku. U Beogradu je Milan Martić, lider pobunjenika, histerično tražio pomoć svemoćnog Slobodana Miloševića. Srpski je vođa prethodno razgovarao s Momčilom Perišićem, glavnim vojnim liderom Miloševićeve Jugoslavije. Zaključili su da je Martić “potpuno poludio”. Kao odmazdu za gubitak Zapadne Slavonije ispalio je rakete na Zagreb.

  Milošević i Perišić skovali su plan – Republika Srpska je stabilizirana, tu stvari dobro stoje, ali treba spašavati Krajinu. U uspaničeni Knin i raspadajuću Krajinu morali su poslati svog jakog čovjeka, da spasi što se spasiti može. Izbor pada na Milu Mrkšića, general potpukovnika, odabranog i dokazanog ratnika. Mrkšić je podrijetlom Srbin iz Hrvatske, cijene ga kao ratnika i dobro će “sjesti” krajišnicima, procjenjuje Beograd. No, u prvim razgovorima Mrkšić se ne da. Ne odlazi mu se iz Beograda u kninski kaos. Lome ga, pritišću izravno i dugim telefonskim razgovorima pa je zov srbijanskog vožda Miloševića prejak za tog klasičnog jugoslavenskog generala. Mrkšića vode u Borovo Selo na krajinsku skupštinu, gdje ga izabiru za zapovjednika vojske RSK. Slavlja nema, kolona automobila već čeka Mrkšića.

  – Idemo u Karađorđevo, čeka vas drug Milošević – rekoše mu. Za dva sata Milošević mu analizira kako su hrvatske snage već previše ojačale i ne može ih se više vojno pobijediti. – Imaš vremena do 11. mjeseca da stabiliziraš vojsku, a politički trebaš uvjeriti narod, vojsku i političare u Krajini da shvate kako će ostati u sastavu Hrvatske, u nekom suživotu...

  Osuđen za Ovčaru
  Kao nevoljki svjedok obrane hrvatskog generala Ante Gotovine! Gotovininu obranu vode dva Amerikanca, etnički Hrvat Luka Mišetić i Greg Kehoe, specijalac koji je obavio nekoliko izuzetnih poslova za američki State Department. Uza sve to još i bivši, dugogodišnji tužitelj Haaškog suda. Njihova taktika obrane potpuno je iznenadila, pomalo i izbezumila i inače u procesu hrvatskim generalima zbunjene tužitelje.

  Kao svjedoke obrane, Mišetić i Kehoe počeli su dovoditi visokopozicionirane Srbe. Prvo agenta vojnoobavještajne službe JNA Slobodana Lazarevića, koji je hladno i iscrpno obznanio kako je Beograd manipulirao krizom i tjerao hrvatske Srbe u sukob, pa ih potom napustio u najtežem trenutku. No, glavno je iznenađenje nastupilo ovih dana kada je obrana od suda zatražila da na klupu za svjedoke sjedne – general Mrkšić. Samo mjesec dana prije Mrkšiću je, u procesu protiv “vukovarske trojke”, bila potvrđena drugostupanjska i konačna presuda, kojom je osuđen na 20 godina zatvora zbog “pomaganja u ubojstvu 200 Hrvata na Ovčari”. Sud je u obrazloženju presude kazao da je Mrkšić propustio zaštititi zarobljene Hrvate, da je povukao Šljivančanina i njegove vojne policajce iz osiguranja i time Hrvate svjesno prepustio paravojsci i – masakru. Mrkšiću, sada dok čeka da vidi u koju će državu biti upućen na odsluženje kazne ratnog zločinca, prema vlastitom priznanju, nije više ni do čega, osim do “posjeta kćeri i zeta”.

  Nije želio svjedočiti, no dobio je tzv. sub poenu, obvezujući nalog suda, i morao se pojaviti u sudnici. No, kada je počeo svjedočiti, vrlo brzo se zainteresirao, shvatio je da je ovo vojnička priča, u njemu se probudio profesionalac i počeo je tumačiti, pogledavajući prema hrvatskom generalu Gotovini, udaljenom samo nekoliko metara od njega, svoje dojmove o akcijama Gotovine. Nije ga želio braniti, no ovako, samo govoreći istinito što se zbivalo, već nakon dva dana svjedočenja (koje će potrajati tjedan dana) uvelike je “prokrčio” put obrani Gotovine. I rušenju cijelih dijelova optužnice protiv hrvatskih generala.

  Neslavan kraj
  Istog tog svibnja 1995. Ante Gotovina već je general HV-a i ostvaruje koncepciju RH i međunarodne zajednice – ključnu pobjedu nad agresivnim srpskim snagama ostvariti u BiH. Mrkšićeve i Gotovinine snage prvi se put izravno sukobljavaju oko Dinare, pa je uslijedila Oluja. Gotovina pobjeđuje.

  – Naravno da je prvo gađan moj štab, svaki bi vojnik to prvo napravio, i ja bih to napravio, znao sam to, izmakao sam se – svjedočio je Mrkšić o Gotovininu napadu na Knin. Kasnije je i upitao: – I danas me interesira: kako vam je uspjelo tako precizno gađati tako male ciljeve artiljerijom? Gotovini je pobjegao osmijeh.

  Zato što to ostaje njegova vojna tajna, a vjerojatno i zato što je njegov izravni protivnik, general i zapovjednik srpskih snaga posvjedočio da Gotovina nije, kao što u optužnici stoji, “neselektivno” granatirao. U svom dosadašnjem svjedočenju Mrkšić je potukao i tezu da su krajinski Srbi bježali zbog granatiranja, jer je evakuacija vojske i civila naređena iz vojničkih razloga – da ne ostanu odsječeni. Nakon gubitka rata, Mrkšić se nije usuđivao odmah vratiti u Beograd jer su ga optuživali da je kriv za vojni poraz. Nisu shvatili da je snage iz Obrovca i Benkovca morao povući kako ne bi ostali odsječeni. Ipak je prešao Drinu i “završio u kućnom pritvoru”. Retroaktivno je umirovljen i “završio je radeći na zelenoj pijaci u Beogradu”.

  Gotovina je pobjednički završio rat, bio je godinama na najvišim vojnim funkcijama, završava školovanje u SAD-u, no slijedi optužnica, bijeg i uhićenje. Već je više od tri godine u pritvorskoj jedinici u Scheveningenu. Tamo se još nalazi i Mrkšić. Koji je Gotovininoj obrani u sudnici i zahvalio riječima: – Hvala vam što ste me pozvali, nosio sam ovo u sebi 15 godina...
  Mile Mrk?i? - general brani generala koji ga je vojni?ki porazio

 9. #89
  Avatar von meko

  Registriert seit
  15.05.2007
  Beiträge
  10.778
  Zitat Zitat von Krusevac 1991 Beitrag anzeigen
  Was wer sagt das willst du etwa sagen er ist kein Kriegsverbrecher oder was?????
  ob karadzic den leuten erlaubt hätte mit hab und gut abzuziehen?!

  meine gemeinde hatte damals 15 minuten zeit die häuser zu evakuieren,..

  gotovina sollte ein orden bekommen weil er den leuten die möglichkeit gab mit hab und gut (soweit möglich) zu gehen.

 10. #90
  Avatar von Cobra

  Registriert seit
  08.06.2009
  Beiträge
  65.118
  Zitat Zitat von meko Beitrag anzeigen
  ob karadzic den leuten erlaubt hätte mit hab und gut abzuziehen?!

  meine gemeinde hatte damals 15 minuten zeit die häuser zu evakuieren,..

  gotovina sollte ein orden bekommen weil er den leuten die möglichkeit gab mit hab und gut (soweit möglich) zu gehen.
  Viele von Ihnen wären nicht gestorben wenn serbische PAnzer nicht Ihre eigenen Leute überrollt hätten!

Seite 9 von 10 ErsteErste ... 5678910 LetzteLetzte

Ähnliche Themen

 1. Radovan Karadzic ein Frauentyp? III
  Von Schreiber im Forum Humor - Vicevi
  Antworten: 16
  Letzter Beitrag: 27.06.2012, 17:26
 2. Radovan Karadzic festgenommen!!!
  Von Dobričina im Forum Politik
  Antworten: 535
  Letzter Beitrag: 31.08.2008, 16:30
 3. Mutter von Radovan Karadzic ist tod!
  Von jugo-jebe-dugo im Forum Politik
  Antworten: 8
  Letzter Beitrag: 13.05.2005, 16:03
 4. Bosnien: Premier der Serben aus Karadzic-Partei
  Von jugo-jebe-dugo im Forum Politik
  Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 17.02.2005, 13:27