BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Erweiterte Suche
Kontakt
BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen
Benutzerliste

Willkommen bei BalkanForum - das Forum für alle Balkanesen.
Ergebnis 1 bis 3 von 3

Tragödie in der Famiele Seks,Parlaments Präsident

Erstellt von , 07.03.2005, 21:12 Uhr · 2 Antworten · 1.015 Aufrufe

 1. #1

  Tragödie in der Famiele Seks,Parlaments Präsident

  Goe liegt in Indien und ist seit den 80gern ein Mecker für Goa und Trance Freaks.

  TRAGEDIJA Sin predsjednika Sabora stradao u indijskoj pokrajini Goi
  Šeksov sin Domagoj opljačkan i ubijen u Indiji
  Prema informaciji koja je stigla u Hrvatsku neslužbenim kanalima u nedjelju navečer, u indijskoj pokrajni Goa ubijen je Domagoj Šeks, sin predsjednika Sabora Vladimira Šeksa, 25-godišnji student Filozofskog fakulteta i predsjednik Attacka, udruge zagrebačkih "alternativaca" u kojoj je bio poznat pod nadimkom Šeki.

  Ubijen zbog 500 eura
  S obzirom na spriječenost predsjednika Hrvatskog sabora iz obiteljskih razloga, otkazuje se za ponedjeljak najavljena audijencija kod predsjednika Islamske Republike Iran, a odgađa se i službeni posjet izaslanstva Hrvatskog sabora Izraelu, najavljen od 7. do 9. ožujka, objavi je jučer ujutro Šeksov saborski ured.

  Otkazavši dvodnevno gostovanje u Izraelu, kako tvrde izvori bliski obitelji Šeks, predsjednik Hrvatskog sabora odletio je u ponedjeljak u Indiju na službenu identifikaciju tijela svoga sina. Tek nakon toga, njegova smrt moći će se službeno konstatirati.

  Kako se zasad pretpostavlja, Domagoj Šeks ubijen je u klasičnoj pljački, u mjestu koje je od glavnoga grada New Delhija udaljeno oko 1000 km. Pokrajna Goa, naime, smještena je na zapadnoj indijskoj obali. Predstavljena je kao najpoželjnija turistička destinacija Indije.

  No, među mlađom populacijom poznata je kao tradicionalno odredište europskih neohipika i "alternativaca". Nepoznati ubojice pokrali su Šeksove osobne dokumente, motocikl i 500 eura što ih je malo prije smrti primio iz Hrvatske. U Indiji, s vrlo jeftinim hašišem i "travom", ta je svota kapital koji katkad vrijedi više nego ljudski život.

  Domagoj Šeks u Indiji se zatekao sa sedmero svojih prijatelja. Hrvatsku su napustili početkom studenoga 2004., u malom preuređenom autobusu u kojem su tjednima živjeli i putovali kroz Tursku, Iran, Pakistan.

  Povratak su planirali u proljeće 2005., kad je Domagoj Šeks trebao polagati nekoliko ispita što su mu ostali na studiju filozofije i sociologije. Bio je jako dobar student. Do ljeta 2005. htio je diplomirati.

  Izvučen iz mora
  Mjesto u kojem se posljednji put utaborio sa svojim autobusom i prijateljima, Domagoj Šeks napustio je 25. veljače da bi kao DJ nastupao na trance-partyju u susjednom mjestu. Odvezao se sam na motociklu.

  Rekao je da se vraća već sutradan ujutro. Prema jednoj verziji, njegov nestanak prijavio je lokalnoj policiji vlasnik rent-a-cara od kojeg je mladi Šeks unajmio motor.

  Prema drugoj, policiju je alarmiralo njegovo društvo. U mrtvačnici, prijatelja su prepoznali po jakni i pearcingu na licu. Od policije su dobili obavijest da je tijelo izvučeno iz mora.

  Neslužbenu obavijest o smrti Domagoja Šeksa njegova je obitelj dobila tek 6. ožujka uvečer, već prilično uznemirena činjenicom da se nikome u Hrvatskoj nije javio desetak posljednjih dana.

  U krugovima zagrebačkih alternativaca, gdje je bio vrlo poznat i omiljen, vijest se proširila u ponedjeljak ujutro, kad su stupili u telefonski kontakt s nekim od Šeksovih suputnika.

 2. #2
  Avatar von Veliki_Dzon

  Registriert seit
  09.10.2004
  Beiträge
  880
  Hrvatsku su napustili početkom studenoga 2004., u malom preuređenom autobusu u kojem su tjednima živjeli i putovali kroz Tursku, Iran, Pakistan.
  Eh jebo ga njegov Iran i Pakistan.
  Kaj su nasi ljudi izgubili u tim jebanim zemljama?  PS: Sokol, soviel zu Gandhi

 3. #3
  Mare-Car

  Re: Tragödie in der Famiele Seks,Parlaments Präsident

  Zitat Zitat von Nered&Stoka
  Goe liegt in Indien und ist seit den 80gern ein Mecker für Goa und Trance Freaks.
  Die Pilgerstätte heisst Mekka

Ähnliche Themen

 1. Antworten: 103
  Letzter Beitrag: 02.06.2012, 14:51
 2. Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 18.07.2010, 15:30
 3. die tragödie des aralsees
  Von John Wayne im Forum Naturwissenschaft
  Antworten: 6
  Letzter Beitrag: 29.10.2009, 20:23
 4. Antworten: 0
  Letzter Beitrag: 04.10.2009, 20:00
 5. Serbische parlaments angehörige will krieg
  Von TanushTopia im Forum Politik
  Antworten: 75
  Letzter Beitrag: 17.07.2006, 20:25